18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Paris Saint-Germain – AS Saint-Étienne voorspelling – wedden, quotes en tip 24 juli 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Paris Saint-Germain – AS Saint-Étienne, Coupe de France
Aanvang: Vrijdag 24 juli 2020, 21.10 uur
Beste wedtip: Winst Paris Saint-Germain, handicap -2
Bookmaker: Toto
Quote: 1.83

Vrijdag is het tijd voor een belangrijke wedstrijd in Frankrijk, namelijk Paris Saint-Germain – AS Saint-Étienne. Dit is de finale van de Coupe de France en deze twee teams gaan uitmaken wie de beker mee naar huis neemt. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op dit duel.

Vroegtijdig kampioen

Paris Saint-Germain mocht zich voor het derde jaar op rij de kampioen van Frankrijk noemen. De competitie werd vroegtijdig afgebroken vanwege de coronacrisis, maar de titel ging gewoon naar PSG dat al een gat van twaalf punten had geslagen ten opzichte van de concurrentie. De kampioen had zelfs een wedstrijd minder gespeeld en is dus met overmacht de beste in de Ligue 1.

In het bekertoernooi liet de club ook al zien dat het boven de rest uitsteekt. Zo haalde PSG in de kwartfinale met 1-6 uit tegen Dijon. Een ronde later was de Franse kampioen ook nog eens met 1-5 te sterk voor Olympique Lyon, mede door een hattrick van Kylian Mbappé.

Wereld van verschil

Saint-Étienne moest het dit seizoen echt van het bekertoernooi hebben, want in de competitie draaide het erg slecht. De club eindigde dit seizoen op de zeventiende plaats. Dit is slechts twee plekken boven de degradatiezone, terwijl het vorig jaar het seizoen afsloot als de nummer vier van Frankrijk.

Ondanks de slechte resultaten in de competitie schopte Saint-Étienne het wel tot de finale van de Coupe de France. Bijna elke wedstrijd was spannend, want in de laatste vier duels won de Franse nummer zeventien slechts met één doelpunt verschil. De weg naar de finale was dus niet makkelijk, maar dit was ook geen verrassing met tegenstanders als AS Monaco en Stade Rennes. Deze clubs eindigden dit seizoen namelijk als negende en derde in de Ligue 1.

Topscorer

Het is niet vreemd dat er een speler van Paris Saint-Germain de topscorer van de Coupe de France is, maar wel wie het is. Pablo Sarabia maakte tot nu toe namelijk de meeste doelpunten in het bekertoernooi. Hij maakte er zeven in vijf wedstrijden. Dit zijn meer goals dan dat hij dit seizoen in de Ligue 1 en Champions League samen maakte. Een doelpunt van de Spanjaard in de bekerfinale heeft op het moment een quote van 2.23, wat vrij hoog is gezien zijn statistieken.

Ontmoeting in ander toernooi

De teams kwamen elkaar dit seizoen ook al tegen in de Coupe de la Ligue en dit werd een eenzijdige pot. De club uit Parijs won namelijk kinderlijk eenvoudig met 6-1 van Saint-Étienne, waardoor het ten koste van de tegenstander van vrijdag verder ging naar de volgende ronde. PSG is dit keer weer de gedoodverfde favoriet. Een overwinning van de Franse kampioen levert dan ook slechts een quote van 1.11 op.

Paris Saint-Germain – AS Saint-Étienne tip

PSG heerst in Frankrijk en was dit jaar wederom niet bij te houden door de concurrentie. Saint-Étienne had juist een erg slecht jaar in de competitie, want het eindigde dertien plekken lager dag vorig seizoen. Eerder dit seizoen was PSG al eens veel te sterk en dit lijkt ook nu het geval te zijn. De tip bij deze wedstrijd is daarom: Winst Paris Saint-Germain, handicap -2. Deze voorspelling van Paris Saint-Germain – Saint-Étienne heeft een quote van 1.83.

Paris Saint-Germain – AS Saint-Étienne Coupe de France wedden

Quotes bij Toto
Winst Paris Saint-Germain: 1.11
Gelijkspel: 8.30
Winst AS Saint-Étienne: 17.00