18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Napoli – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 6 januari 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Napoli – Inter, Serie A
Aanvang: Maandag 6 januari 2020, 20.45 uur
Beste wedtip: Winst Internazionale, Draw No Bet
Bookmaker: Toto
Quote: 1.95
Internazionale is de koploper van Italië en gaat in deze speelronde van de Serie A op bezoek Napoli, dat achtste staat en dus nog wat plaatsen moet zien te stijgen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Napoli – Internazionale.

Geen goed seizoen

Napoli werd vorig jaar nog tweede in de Italiaanse competitie en nu staat het dus zes plaatsen lager. Dit komt mede door het feit dat de club zo vaak gelijkspeelt, namelijk zes keer in zeventien duels. Dit is samen met Lecce het vaakst van heel de Serie A. De vorm van Napoli is ook niet om over naar huis te schrijven, want van de laatste tien competitiewedstrijden werd er slechts één gewonnen. Toch zien de bookmakers Napoli als favoriet tegen Inter, want een overwinning van de thuisploeg heeft een quote van 2.43, terwijl een zege van het uitspelende team een quotering van 2.70 heeft.
Die ene overwinning in de laatste tien competitieduels was wel de laatste wedstrijd voor de korte break. Napoli wist uit bij Sassuolo met 1-2 te winnen door een doelpunt van Pedro Obiang in de 94e minuut.

De strijd aan met Juventus

De laatste jaren is Juventus oppermachtig in Italië, maar Inter kan daar dit jaar misschien verandering in brengen. De club uit Milaan gaat momenteel aan de leiding met een gelijk puntenaantal als Juventus, namelijk 42. Er is al een gat van zes punten met de concurrentie, want Lazio is de nummer drie en die club staat op 36 punten. Lazio heeft wel een wedstrijd minder en kan dus nog redelijk aanhaken als het die inhaalwedstrijd tegen Hellas Verona weet te winnen.
Inter verloor dit seizoen nog maar één wedstrijd in de Serie A en dit was tegen Juventus. Inmiddels is de club uit Milaan al tien competitieduels op rij ongeslagen en dus bezig met een goede reeks. Het wil en moet deze goede reeks doorzetten om Juventus voor te blijven.

Gouden spitsenduo

Het succes van Inter is dit seizoen voor een groot deel te danken aan Romelu Lukaku en Lautaro Martínez. Het spitsenduo scoorde tot nu toe al 20 keer in de Italiaanse competitie, dat is meer dan de helft van de goals van de koploper. Lukaku is de topscorer van Inter met twaalf goals en hij was in de laatste competitiewedstrijd ook weer goed voor twee goals.

Ruime overwinning

Vorig jaar haalde Napoli in eigen huis flink uit tegen Inter. Het kwam na zestien minuten op voorsprong en met rust stond het daardoor 1-0. In de tweede helft liep Napoli verder uit tot maar liefst 4-0. Het enige wat Inter hier tegenover zette was een benutte penalty in de 81e minuut, waardoor de eindstand 4-1 werd. De teams verkeren nu natuurlijk in een hele andere fase en het is de vraag of Napoli weer zo sterk voor de dag kan komen.

Napoli – Internazionale tip

Inter staat eerste en heeft een goede vorm te pakken. Napoli heeft het juist lastig dit seizoen en komt moeilijk aan punten. We zien Inter dus als favoriet, maar vorig jaar werd de club nog afgedroogd in het uitduel tegen Napoli. De tip bij Napoli – Internazionale is: winst Inter, Draw No Bet. Deze voorspelling heeft een quote van 1.95. Zo heb je toch net wat extra zekerheid wanneer Napoli toch weer de goede vorm weet te vinden.

Napoli – Internazionale Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Napoli: 2.43
Gelijkspel: 3.35
Winst Internazionale:2.70