18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Napoli – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 19 mei 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Napoli – Internazionale, Serie A
Aanvang: Zondag 19 mei 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.50

In Nederland zit de competitie erop, maar in Italië gaan ze nog heel even door met voetballen. Er staat zelfs nog een topper op het programma, want de nummer twee en drie treffen elkaar. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen die helpen bij het wedden op deze wedstrijd, namelijk Napoli – Internazionale.

The best of the rest

Napoli heeft een prima seizoen achter de rug in Italië, maar komt toch nog veel tekort om het Juventus echt lastig te maken. De club staat namelijk nog steeds dertien punten achter de koploper en tien punten boven de nummer drie, Internazionale. Het zit dus een beetje op eilandje en daar komt het ook niet meer vanaf dit seizoen.

 

Ondanks dat Napoli niet echt meer ergens voor speelt, wint het nog wel veel wedstrijden – het heeft nu drie keer op rij gewonnen. Vorige week moest het wel uit de tenen komen, want in de laatste minuten besliste de ploeg pas het duel. Het was uiteindelijk ook wel een terechte uitslag door de vele doelpogingen van Napoli. De bookmakers verwachten zondag weer een lastige wedstrijd, want een overwinning van de nummer twee van de Serie A heeft dan een quote van 2.43.

Zeven wedstrijden ongeslagen

Internazionale is de laatste weken erg sterk, want het heeft al zeven wedstrijden op rij niet meer verloren – het won namelijk drie keer en speelde vier keer gelijk. Eerder deze week speelde de nummer drie van de Serie A nog een wedstrijd en die won het. Voor Internazionale was het ook geen makkelijk duel, want het kwam ook pas in de 86e minuut op voorsprong en won daardoor met 1-2.

 

Voor Internazionale is er nog van alles om voor te spelen, want in het slechtste geval kan het nog op de zevende plek eindigen. Als de club zondag wint is het zeker van een Champions League-ticket en daarom staat er veel op het spel. De nummer vijf en zes staan namelijk vier punten achter Internazionale en dan is dit gat niet meer te dichten met nog één wedstrijd te spelen.

Door het oog van de naald

Eerder dit seizoen was het een zwaarbevochten wedstrijd en de clubs kregen beide kansen op de overwinning. Toch leek het lang op een gelijkspel uit te lopen, maar Lautaro Martinez dacht daar anders over. In de absolute slotfase, minuut 91, zette hij Internazionale op voorsprong en dat was dan ook de winnende goal. Kort na het doelpunt werd het nog iets erger voor Napoli, want sterspeler Lorenzo Insigne moest er met rood af. Dit keer kan het zomaar weer een beladen duel worden en de clubs zijn aan elkaar gewaagd. Als internzionale zondag weer wint, heeft dat een quotering van 2.85.

Napoli – Internazionale tip

Napoli heeft een stuk meer punten dan Internazionale, maar de nummer drie van de Serie A heeft nog wel meer om voor te spelen. De clubs zijn beide redelijk in vorm en hebben laten zien dat ze goed tegen elkaar opgewassen zijn. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat het eindigt in een gelijkspel en deze voorspelling heeft een quote van 3.50.

Napoli – Internazionale Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Napoli: 2.43
Gelijkspel: 3.50
Winst Internazionale: 2.85