18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

NAC Breda – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 25 januari 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: NAC Breda – PSV, TOTO KNVB Beker
Aanvang: zondag 25 januari 2020, 14.30 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.74

De TOTO KNVB Beker koppelt de nummer vijf van de Eerste divisie aan de nummer vier van de Eredivisie. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel NAC Breda – PSV.

Zoektocht

Sinds het ontslag van Ruud Brood is de grote zoektocht naar een nieuwe trainer begonnen. Brood werd op oudjaarsdag aan de kant gezet door de Bredase clubleiding, gezien de matige sportieve resultaten. Sindsdien staat Willem Weijs voor de groep. Het is echter niet de bedoeling dat de jonge trainer definitief de leiding blijft hebben over het eerste elftal van NAC. Vooral de naam van Kees van Wonderen is meermaals gevallen in het Rat Verlegh Stadion. Maar voorlopig is er nog geen nieuwe trainer.

Onder leiding van Weijs werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Helmond Sport en vorige week won de Bredase club met 3-1 van Jong AZ. Dit leverde een vijfde plaats op in de tussenstand van de Eerste divisie. Deze stijgende lijn wil men bij NAC doortrekken naar de komende reeks wedstrijden. Het verleden tegen PSV zal niet veel vertrouwen geven, aangezien negen van de laatste tien onderlinge duels in een zege met minimaal twee goals verschil resulteerde. Tip: wedden op de voorspelling dat het nu weer gebeurt, geeft een quote van 1.57.

Chaos

Sinds het ontslag van Mark van Bommel had het rustiger moeten worden in het Philips Stadion, maar het is nog steeds een ouderwetse chaos. De lijst aan chaotische beslissingen is enorm: Daniel Schwaab werd toch weer binnengehaald, er werden twee slechte linksbacks aangetrokken (waarna een middenvelder daar opgesteld werd), de aanvoerder zit het hele seizoen al geblesseerd op de tribune en tot overmaat van ramp kwam daar de keeperstombola, waarna Jeroen Zoet de deur achter zich dichttrok.

De opdracht voor interim-trainer Ernest Faber is duidelijk: orde scheppen en PSV weer op de rit krijgen. Met die eerste doelstelling is hij al begonnen door duidelijkheid te creëren in zijn team. Lars Unnerstall is eerste keeper, Olivier Boscagli is linksback zolang er geen nieuwe speler is, en Mohammed Ihattaren is de vaste nummer tien. In elf van de laatste twaalf duels hield PSV niet de nul, wat een goede tip is voor je voorspelling. Wedden op minimaal één goal van NAC geeft een quote van 1.62.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden is PSV ruim in het voordeel, omdat de laatste zes ontmoetingen allemaal in zeges eindigden, met het doelsaldo 3-21. De laatste NAC Breda – PSV was in september 2018, toen PSV met 0-2 won.

Teamnieuws

NAC Breda moet het stellen zonder Javier Noblejas en aanvoerder Nacho Monsalve, die nog geblesseerd zijn. Verder lijken Jethro Mashart en Finn Stokkers uit beeld verdwenen sinds het ontslag van Ruud Brood eind december. Hüseyin Dogan is de nieuwe spits, dus ook Sydney van Hooijdonk is reservespeler.

Er missen ook een aantal PSV’ers. Michal Sadílek en Donyell Malen zijn de meest in het oog springende. Voorin is het wachten tot Sam Lammers fit genoeg is om in de basis te kunnen starten.

NAC Breda – PSV tip

De bezoekers hebben eigenlijk geen excuses om deze NAC Breda – PSV niet te winnen. Het klasseverschil tussen de twee is immens. Wel is het aannemelijk dat PSV toch een keer moet vissen, gezien de chaos van de afgelopen weken. Tip: wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.74 bij Toto.

NAC Breda – PSV TOTO KNVB Beker wedden

Quotes bij Toto

Winst NAC Breda: 9.95
Gelijkspel: 6.40
Winst PSV: 1.23