Logo van online wedden bij bookmakers .nl

Wedtips en Nieuws


Mr Green wordt MRG en breidt uit

28 mei 2018 / Tim Giesbers
Wedden Nieuws

Mr Green heeft een nieuwe naam. Vanaf nu gaat het bedrijf door onder de naam MRG. Ondertussen breidt MRG zijn werkzaamheden ook uit naar de Baltische staten, waar het een meerderheidsaandeel heeft verworven in de Letse online bookmaker 11.lv.

“Groeimogelijkheden voor merk”

11.lv is actief in Estland, Letland en Litouwen, drie landen die een groeiende wedmarkt hebben. Vorig jaar groeiden de markten in deze drie landen met 45 procent, volgens een onderzoek uit Zweden.

Per Norman, CEO van MRG, noemde de aankoop van 11.lv, het derde grootste wedkantoor van Letland, ‘een belangrijke stap in onze strategie om uit te breiden naar lokaal gereguleerde markten’. “We zien uitstekende groeimogelijkheden voor ons sterke merk, waaronder in de Baltische staten.” 11.lv moet gebruikt worden als basis om uit te breiden in het gebied.

2,8 miljoen voor 75 procent

De Letse website biedt online casinospellen en sportweddenschappen aan onder hun Letse licentie. In het eerste kwartaal van 2018 had 11.lv een omzet van 944.000 euro. MRG betaalt 2,8 miljoen euro voor 75 procent van de aandelen, terwijl twee van de oprichters van het bedrijf het resterende kwart in handen houden.


Genoemde promoties zijn mogelijk alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Voorwaarden zijn van toepassing. Oudere promoties zijn mogelijk niet geldig meer. Voor details: zie website van de bookmaker. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur. Succes is niet gegarandeerd. Wed aub verantwoord. 18+

* Alle genoemde quoteringen werden aangeboden op het moment van publicatie. Quoteringen kunnen fluctueren. Bezoek de betreffende bookmaker voor de actuele quotes!football line


online-wedden-bookmakers.nl beoordeelt en vergelijkt doorlopend alle grote online bookmakers in Nederland.
Bookmakers | Wedden sites | Sportweddenschappen | Voetball wedden | Live wedden | Online wedden | Online bookmakers
Speel bewust 18+