18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Watford voorspelling – wedden, quotes en tip 30 maart 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Manchester United – Watford, Premier League
Aanvang: zaterdag 30 maart 2019, 16.00 uur
Beste wedtip: winst Manchester United
Bookmaker: Toto
Quote: 1.43

Manchester United neemt het in eigen huis op tegen Watford. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Manchester United – Watford.

Zicht op de derde plaats

Manchester United heeft nog altijd zicht op de derde plaats in de Premier League. De Mancunians staan momenteel op de vijfde plaats met 58 punten. Ze hebben nog uitzicht op de derde plek. Het verschil met nummer drie Tottenham Hotspur bedraagt slechts drie punten. Met die vijfde plaats heeft Manchester United recht op een plek in de Europa League. Het zal echter zeker, net als dit jaar, weer in de Champions League actief willen zijn. In dat geval is het zaak dat United op de derde of vierde plek eindigt dit jaar.

De laatste wedstrijd die Manchester United speelde was de kwartfinale in de FA Cup. In die kwartfinale kruiste het de degens met Wolverhampton Wanderers. Het werd een moeilijke wedstrijd voor United en in zes minuten tijd stond het plots met 2-0 achter. In de 70ste minuut trof Raul Jiménez doel en in de 76e minuut was het Diogo Jota die het net vond. Marcus Rashford scoorde diep in de blessuretijd nog voor United. Er was alleen geen tijd meer om nog een gelijkmaker af te dwingen.

Manchester United zal moeten winnen van Watford om zicht te blijven houden op de derde plaats. De bookmakers geven United hier een goede kans voor. Een lage quotering van 1.43 is verbonden aan een overwinning van United. Verder krijg je 6.40 keer je inzet terug als Watford wint en 4.45 als het in een gelijkspel eindigt.

Subtop

Watford is terug te vinden in de subtop van de Engelse competitie. The Hornets haalden 43 punten uit 30 wedstrijden. De achterstand op nummer 7 Wolverhampton Wanderers bedraagt één punt. Watford moet daarnaast ook waken voor het feit dat het bij een nederlaag niet te veel zakt op de ranglijst. De afstand met nummer 11 Everton bedraagt slechts drie punten.

Watford bereikte, in tegenstelling tot United, wél de halve finale van de FA Cup. In eigen huis trof het Crystal Palace. Étienne Capoue zette Watford in de 27e minuut op 1-0. Michy Batshuayi bracht Palace nog wel op gelijke hoogte, maar het mocht niet baten. In de 79e minuut schoot Andre Gray de 2-1 tegen de touwen en daar bleef het uiteindelijk bij.

Onderlinge resultaten

Manchester United en Watford stonden in het verleden 24 keer eerder tegenover elkaar. De statistieken zijn duidelijk in het voordeel van United met 17 overwinningen. Watford won pas drie keer en het eindigde vier keer in een puntendeling.

De laatste editie van Manchester United – Watford werd gespeeld op 13 mei 2018. Het werd toen 1-0 voor Manchester United. Het laatste onderlinge treffen werd gewonnen door United met 1-2.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Manchester United is er een waslijst aan geblesseerde en afwezige spelers. Het gaat om de volgende namen: Luis Antonio Valencia, Jesse Lingard, Mason Greenwood, Anthony Martial, Nemanja Matić, Luke Shaw, Romelu Lukaku, Marcus Rashford, Eric Bailly en Alexis Sánchez.

Bij Watford is er niemand geblesseerd of afwezig.

Manchester United – Watford tip

Manchester United zal willen en ook moeten winnen om de aansluiting met de nummers drie en vier te behouden. Het beschikt over een betere selectie dan Watford en The Hornets zullen het dan ook lastig gaan krijgen. De beste Manchester United – Watford tip is dat Manchester United wint met een quotering van 1.43 bij Toto.

Manchester United – Watford Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 1.43
Gelijkspel: 4.45
Winst Watford: 6.40