Wedstrijd: Manchester United – Tottenham Hotspur, Premier League
Aanvang: Woensdag 4 december 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: Winst Tottenham Hotspur draw no bet
Bookmaker: Toto
Quote: 1.82

Er staat een topper te wachten in de Premier League, want Manchester United ontvangt Tottenham Hotspur op Old Trafford. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Manchester United – Tottenham Hotspur.

Weer een tegenvallend resultaat

Het is wel duidelijk dat Manchester United dit seizoen niet mee gaat doen om de landstitel in Engeland. De club verspeelde tot nu toe al erg veel punten in de Premier League, waardoor de achterstand op koploper Liverpool al is opgelopen tot 22 punten. Deze week ging het weer mis voor de ploeg van Ole Gunnar Solskjær, want het thuisduel tegen Aston Villa eindigde in een teleurstellend gelijkspel.
Dit was niet het dieptepunt van de week, want in de Europa League kreeg Manchester United het ook voor elkaar om van Astana te verliezen met 2-1. Door dit resultaat kwam AZ weer iets dichterbij. Het verschil tussen Manchester en AZ is nu nog maar één punt en deze ploegen gaan in het laatste groepsduel samen uitmaken wie er als groepshoofd eindigt.

Veel goals met Mourinho aan het roer

Tottenham is onder José Mourinho nog ongeslagen in de Premier League en Champions League. De Portugees werd drie wedstrijden geleden aangesteld als hoofdcoach en leidde zijn team al bij twee duels in de Engelse competitie en bij één Champions League-duel. In de Premier League won zijn ploeg met 2-3 van West Ham en met 3-2 van Bournemouth. In het Europese toernooi werd er met 4-2 van Olympiakos gewonnen, nadat Tottenham met 0-2 achter had gestaan.
Wat gelijk opvalt aan deze wedstrijden is dat Tottenham veel scoort, maar ook dat het veel tegentreffers moest incasseren. Het is dus best aannemelijk dat The Spurs in het duel tegen Manchester zullen scoren en ook een doelpunt tegen zullen krijgen. Deze voorspelling heeft woensdag een quote van 1.62.

Twee grote afwezigen

Zowel Manchester United als Tottenham Hotspur moet het al een tijdje doen zonder één van hun belangrijkste spelers. Bij The Red Devils is Paul Pogba al een aantal weken uit de roulatie en het is nog niet bekend wanneer hij zijn rentree maakt. The Spurs spelen al een tijd zonder doelman Hugo Lloris, die een operatie aan zijn elleboog moest ondergaan, nadat hij hieraan geblesseerd raakte in een competitieduel. Hij wordt begin volgend jaar pas weer terugverwacht op de trainingsvelden.

Harde cijfers op Old Trafford

Vorig seizoen eindigde het niet goed voor Manchester United in eigen huis, want Tottenham was met 0-3 te sterk. In de eerste helft bleef de stand op 0-0 steken, maar in de tweede helft liepen The Spurs al snel uit. Kort na rust stond het namelijk al 0-2 voor Tottenham door goals van Harry Kane en Lucas Moura. In het laatste deel van de wedstrijd werd het dan ook nog 0-3, weer door een doelpunt van Lucas Moura. Dit keer heeft een overwinning van Tottenham een quote van 2.51 en hiermee zijn The Spurs ook de favoriet tegen Manchester United.

Manchester United – Tottenham Hotspur tip

De teams verkeren beiden in een andere vorm, want bij Manchester United gaat het stroef en Tottenham boekt goede resultaten onder leiding van José Mourinho. Vorig seizoen waren The Spurs ook een stuk sterker op Old Trafford. De tip bij Manchester United – Tottenham Hotspur is daarom: winst Tottenham draw no bet. Deze voorspelling heeft een quotering van 1.82. Zo heb je extra zekerheid en nog steeds een mooie quote.

Manchester United – Tottenham Hotspur Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 2.62
Gelijkspel: 3.30
Winst Tottenham Hotspur: 2.51