18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Liverpool voorspelling – wedden, quotes en tip 20 oktober 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Manchester United – Liverpool, Premier League
Aanvang: zondag 20 oktober 2019, 17.30 uur
Beste wedtip: winst Liverpool
Bookmaker: Toto
Quote: 1.66

The North West Derby staat op het programma. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Manchester United – Liverpool.

Verwacht

Belangrijke namen bij Manchester United zijn dit seizoen Scott McTominay en Daniel James. Dat hadden veel supporters niet verwacht. Deze zomer kwamen met Harry Maguire en Aaron Wan-Bissaka twee Engelse verdedigers naar Old Trafford en met het verdere talent van David de Gea, Paul Pogba, Marcus Rashford en Anthony Martial moest het wel goedkomen. Na acht wedstrijden zitten de fans echter met hun handen in het haar, want United verloor vaker dan het won en staat slechts twaalfde.

Coach Ole Gunnar Solskjaer is onverminderd populair bij de supporters maar hij moet wel resultaat gaan boeken om die populariteit te kunnen behouden. De laatste vijf duels wist hij niet te winnen met zijn team. Achtereenvolgens leverden duels met West Ham United (2-0), Rochdale (1-1), Arsenal (1-1), AZ (0-0) en Newcastle United (1-0) geen overwinning op. Tip: heb je vertrouwen in winst van Manchester United, ga dan wedden op die voorspelling. De quote hiervoor is 4.60.

Ongenaakbaar

Na acht speelrondes is Liverpool de absolute grootmacht binnen de Premier League met alleen maar gewonnen wedstrijden. Norwich City (4-1), Southampton (1-2), Arsenal (3-1), Burnley (0-3), Newcastle United (3-1), Chelsea (1-2), Sheffield United (0-1) en Leicester City (2-1) werden tot dusverre aan de zegekar van Jürgen Klopp en zijn mannen gebonden, waarmee Liverpool momenteel ongenaakbaar aan kop gaat in de Premier League.

Met na dit duel het treffen met Tottenham Hotspur op het programma heeft Liverpool een zware reeks gehad aan het begin van het seizoen. Toch zal het hoe dan ook na deze duels nog steeds eerste staan, aangezien het een voorsprong van acht punten heeft op Manchester City. Het kan een tip zijn te kijken naar de tegengoals. In zes wedstrijden scoorde de tegenstander namelijk ook. Wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ geeft een quote van 1.78.

Onderlinge resultaten

Het recente verleden van Manchester United – Liverpool laat zien dat Liverpool er regelmatig in slaagde een goed resultaat te behalen. Van de laatste zes wedstrijden won Liverpool er twee en speelde het er een gelijk. Ook het doelsaldo is met 5-9 in het voordeel van de bezoekers.

Teamnieuws

Manchester United mist David de Gea, Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah, Phil Jones, Diogo Dalot en Paul Pogba, terwijl Aaron Wan-Bissaka, Daniel James, Anthony Martial, Luke Shaw en Jesse Lingard nog onzeker zijn.

Bij Juventus is Alisson teruggekeerd van een blessure, terwijl Nathaniel Clyne, Harvey Elliott en Xherdan Shaqiri wel gemist worden. Joel Matip en Mohamed Salah zijn vraagtekens.

Manchester United – Liverpool tip

Ooit was Manchester United – Liverpool dé topwedstrijd in de Premier League. Nu lijkt het vooral de vraag met welke score Liverpool gaat winnen. Tip: wedden op de voorspelling ‘Liverpool wint’ met een quote van 1.66 bij Toto.

Manchester United – Liverpool Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 4.60
Gelijkspel: 3.80
Winst Liverpool: 1.66