18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Leicester City voorspelling – wedden, quotes en tip 14 september 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Manchester United – Leicester City, Premier League
Aanvang: zaterdag 14 september 2019, 16.00 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.60

In de Premier League gaat Manchester United het thuis opnemen tegen Leicester City. Leicester heeft drie punten meer dan United, dat dus aan de bak moet. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Manchester United – Leicester City.

Nu al een grote achterstand

De competitie is slechts vier wedstrijden oud en de afstand tussen Manchester United en de koploper bedraagt nu al zeven punten. De Mancunians wonnen tot dusver pas één keer. Dat was wel meteen een klinkende zege op een directe concurrent (Chelsea 4-0). Hierna werd er in eigen huis verloren van Crystal Palace (1-2) en gelijkgespeeld tegen Wolverhampton Wanderers en Southampton (beide wedstrijden 1-1).

Vorig seizoen eindigde United op de zesde plek in de competitie. Dat zal dit seizoen ongetwijfeld niet de doelstelling zijn. Eerder het bereiken van de Champions League en misschien wel meedoen om het kampioenschap.

Om die dromen in leven te houden zal er in het thuisduel met Leicester City gewoon gewonnen moeten. De bookmakers zien een overwinning van United ook wel gebeuren. De quotering voor die weddenschap staat namelijk op 1.79.

Uitstekende start van competitie

Leicester beleeft een heel andere start van de competitie. The Foxes staan momenteel op de derde plek met acht punten uit vier wedstrijden. Er werd twee keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Verloren werd er nog niet en met Manchester City en Liverpool staat Leicester in het rijtje clubs die nog ongeslagen zijn in Engeland.

Vorige wedstrijd werd er gewonnen van Bournemouth. Jamie Vardy had met twee treffers een groot aandeel in de 3-1-overwinning van Leicester.

Hoewel Leicester op de tweede speeldag Chelsea op 1-1 hield, zien de bookmakers tegen United een gelijkspel óf een overwinning van The Foxes niet zo snel gebeuren. Een gelijkspel staat namelijk op 3.60 en een overwinning op 4.10.

Terug in de tijd

Manchester United en Leicester City stonden maar liefst 91 keer eerder tegenover elkaar. De statistieken zijn in het voordeel van United met 46 overwinningen. Leicester pakte 22 keer de volle buit.

De laatste overwinning van Leicester op United dateert van 21 september 2014. In eigen huis won het toen met 5-3 van de Mancunians.

Vorig seizoen won United zowel uit als thuis van Leicester (2-1 en 0-1).

Teamnieuws

Bij Manchester United hebben ze een aardige waslijst aan blessures. De volgende spelers komen niet in actie tegen Leicester City: Luis Antonio Valencia, Diogo Dalot, Demetri Mitchell, Timothy Fosu-Mensah, David de Gea, Lee Grant, Viktor Lindelöf, Tahith Chong, Luke Shaw, Anthony Martial, Paul Pogba, Aaron Wan-Bissaka, Jesse Lingard en Eric Bailly Bertrand

Bij Leicester is de lijst met afwezigen beperkt tot één speler. Benjamin Chilwell kan niet spelen vanwege een heupblessure.

Manchester United – Leicester City tip

United is duidelijk de favoriet voor het treffen met Leicester City. Het weet dat het moet winnen om niet verder achterop te raken in de competitie. Tegen Crystal Palace ging het niet goed om met die favorietenrol (1-2 verlies). Leicester City zit daarnaast ook in een flow. Bovendien zijn er veel blessures aan United-kant. Een gelijkspel lijkt dus niet ondenkbaar en dat is ook de tip die we geven voor het duel Manchester United – Leicester City. Deze weddenschap heeft een quotering van 3.60 bij Toto.

Manchester United – Leicester City Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 1.79
Gelijkspel: 3.60
Winst Leicester City: 4.10