18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Everton voorspelling – wedden, quotes en tip 28 oktober 2018

Tim Giesbers

Wedstrijd: Manchester United – Everton, Premier League
Aanvang: zondag 28 oktober 2018, 17.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.69

 

Marco Silva en zijn mannen gaan op bezoek bij een topclub in zwaar weer: Manchester United – Everton. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Donkere wolken

Al dit gehele seizoen trekken donkere wolken zich samen boven Old Trafford. Het sterrenensemble van José Mourinho presteert matig dit seizoen en dat krijgen spelers en stafleden dan ook vaak te horen in de pers. Zo zou de Portugese manager niet door één deur kunnen met recordaankoop Paul Pogba en daarnaast leveren oud-spelers als Paul Scholes, Rio Ferdinand en Gary Neville veel kritiek op de prestaties van dit team. Manchester United staat dan ook na negen wedstrijden op een teleurstellende tiende plek, met bijna evenveel verliespunten (13) als punten op de ranglijst (14).

 

De voorgaande twee wedstrijden in de competitie verloor Manchester United niet. Eerst werd een 0-2-achterstand tegen Newcastle United goedgemaakt en door een goal in de laatste minuten won United met 3-2, de week erop stond het team lang voor tegen Chelsea, dat door een treffer in de 96e minuut langszij kwam. Alles bij elkaar overtuigden Mourinho en zijn mannen nog niet in deze wedstrijden.

 

Voorafgaand aan dit seizoen leek het een goede tip te wedden dat Manchester United kampioen kan worden, gezien de tweede plek van vorig jaar. Inmiddels zijn de Mancunians bij Toto weggezakt tot de zesde favoriet voor de titel. De voorspelling dat ze kampioen worden geeft nu een quote van 90.00.

Weg naar boven

Everton had een mindere fase in de Premier League in de periode van eind augustus tot eind september. Achtereenvolgens werd niet gewonnen van Bournemouth (2-2), Huddersfield Town (1-1), West Ham United (1-3) en Arsenal (2-0). De club uit Liverpool wist zich echter te herstellen en vond in de laatste drie competitieduels weer de weg naar boven. Fulham (3-0), Leicester City (1-2) en Crystal Palace (2-0) moesten het onderspit delven tegen de ploeg van Marco Silva, die afgelopen zomer overkwam van Watford om Sam Allardyce te vervangen.

 

Afgelopen zomer kwamen grote aankopen als Yerri Mina, Lucas Digne en Richarlison naar de club, terwijl Bernard transfervrij gehaald werd en Kurt Zouma en André Gomes gehuurd werden. Deze spelers zorgen er mede voor dat Everton de laatste wedstrijden weer omhoog kan kijken.

 

Naast Everton kunnen alleen Arsenal en Tottenham Hotspur zeggen dat ze de laatste drie competitiewedstrijden op een rij hebben weten te winnen. Everton is al jaren een club die achter de topzes eindigt, maar er niet tussen lijkt te komen. Dit seizoen zou het kunnen nu Manchester United zo slecht presteert. Hier kun je ook op wedden bij Toto. Deze voorspelling heeft een quote van 7.75, waarmee het een tip kan zijn om in de gaten te houden.

Onderlinge resultaten

Everton zal gezien het recente verleden met lood in de schoenen afreizen naar Old Trafford. Van de laatste zes ontmoetingen wist het er namelijk geen te winnen. Manchester United was driemaal te sterk en driemaal werd het een gelijkspel. De laatste Manchester United – Everton eindigde in een ruime 4-0 voor de thuisploeg, met doelpunten van Antonio Valencia, Henrikh Mkhitaryan, Romelu Lukaku en Anthony Martial.

Teamnieuws

Manchester United moet Marcos Rojo en Jesse Lingard sowieso missen door hun blessures, Antonio Valencia lijkt weer fit te zijn. Verder staan er nog vraagtekens achter de namen van Diogo Dalot, Phil Jones, Scott McTominay, Marouane Fellaini en Alexis Sánchez.

 

Bij Everton keren drie spelers terug van een blessure, te weten Yerri Mina, James McCarthy en Beni Baningime. Verder zal Marco Silva ook kijken naar het drietal Ademola Lookman, Dominic Calvert-Lewin en Cenk Tosun; zij vielen in tegen Crystal Palace en zorgden samen voor de twee doelpunten waardoor dat duel gewonnen werd.

Manchester United – Everton tip

Manchester United – Everton is een wedstrijd waarin Manchester United normaliter de torenhoge favoriet zou moeten zijn. Gezien het rommelige seizoen is de thuisclub dat nu niet. Wel is te zien dat beide teams in de competitie vaak tot scoren komen in hun wedstrijden, wat je kunt gebruiken voor je voorspelling. Tip: wedden dat beide teams scoren, met een quote van 1.69 bij Toto.

Manchester United – Everton Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 1.71
Gelijkspel: 3.65
Winst Everton: 4.50