18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Crystal Palace voorspelling – wedden, quotes en tip 19 september 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Manchester United – Crystal Palace, Premier League
Aanvang: Zaterdag 19 september 2020, 18.30 uur
Beste wedtip: Winst Manchester United
Bookmaker: Toto
Quote: 1.34

Manchester United komt voor de eerste keer in actie tijdens het nieuwe seizoen van de Premier League. De club neemt het in eigen huis op tegen Crystal Palace, dat al op drie punten staat. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Manchester United – Crystal Palace.

Sterk einde

Vorig seizoen eindigde Manchester United op de derde plek in de Engelse competitie, maar hier zag het lang niet naar uit. De club bleef lang rond de vijfde plaats spoken. United speelde daarom eerst voor een plek in de Europa League, maar aan het einde van het seizoen begon de ploeg te draaien. Het was de laatste zeven competitiewedstrijden ongeslagen, waardoor het Leicester City en Chelsea oversteeg op de ranglijst. Door die derde plaats speelt Manchester United tijdens het aanstaande seizoen in de Champions League.

De club uit Manchester werkte vorige week nog een vriendschappelijk duel af tegen Aston Villa. Deze wedstrijd werd met 1-0 verloren, wat dus geen zelfvertrouwen oplevert. Donny van de Beek kreeg een plekje links op het middenveld en hij speelde heel de wedstrijd vol.

Drie punten

Crystal Palace begon het seizoen tegen Southampton en het kwam al na dertien minuten op een 1-0 voorsprong. Toch was de uitploeg over heel de wedstrijd gezien het betere team, maar het kwam niet tot scoren. Palace heeft daarom gelijk drie belangrijke punten binnen. Het spel van Crystal Palace moet nog wel beter worden in de komende weken als het punten wil blijven pakken.

In de League Cup speelde de club namelijk weer erg matig. Het gedegradeerde Bournemouth was de tegenstander in die wedstrijd en na 90 minuten stond het 0-0. Uiteindelijk won Bournemouth met 11-10 in de strafschoppenreeks. Dit geeft maar weer aan dat het echt beter zal moeten voor Crystal Palace.

Twijfelgeval

De trainers hoeven weinig te puzzelen, want bij beide clubs zijn er nauwelijks afwezigen. Bij Manchester United is er wel één groot twijfelgeval en dit gaat over Paul Pogba. De Fransman moest laatst in quarantaine, omdat hij het coronavirus onder de leden bleek te hebben. De middenvelder probeert zo snel mogelijk fit te worden, maar het is de vraag of hij de seizoenopening van zijn team haalt.

Vorig seizoen

De teams kwamen elkaar natuurlijk twee keer tegen vorig seizoen. De eerste ontmoeting won Crystal Palace met 1-2, terwijl het de onderliggende partij was. Patrick van Aanholt was de matchwinner met zijn doelpunt in de 93e minuut, nadat Manchester United in de 89e minuut op gelijke hoogte was gekomen. Later in datzelfde seizoen revancheerde United zich door met 0-2 te winnen van Palace in een open duel met veel kansen. Dit keer is de club uit Manchester de favoriet, want een zege van het thuisspelende team heeft een quote van slechts 1.34. Een overwinning van Crystal Palace heeft een veel hogere quote, namelijk 8.00.

Manchester United – Crystal Palace tip

Als Manchester United zo blijft draaien als aan het einde van het vorige seizoen, dan kan het heel het seizoen bovenin meedoen. Het is zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, wat voor een extra boost zorgt. Crystal Palace won in de competitie en verloor in de beker. Beiden zonder overtuigend te spelen. De tip voor Manchester United – Crystal Palace is daarom dat Manchester United wint en deze voorspelling heeft een quote van 1.34.

Manchester United – Crystal Palace Premier League wedden

Quotes bij Toto
Winst Manchester United: 1.34
Gelijkspel: 4.85
Winst Crystal Palace: 8.00