18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Chelsea voorspelling – wedden, quotes en tip 28 april 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Manchester United – Chelsea, Premier League
Aanvang: zondag 28 april 2019, 17.30 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.40

Manchester United ontvangt in eigen huis Chelsea. Beide ploegen hebben nog genoeg om voor te strijden. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Manchester United – Chelsea.

Potentie

Manchester United speelde afgelopen wedstrijd de altijd beladen derby tegen stadgenoot Manchester City. City wist betrekkelijk eenvoudig met 0-2 te winnen. In de 54e minuut opende Bernardo Silva de score en Leroy Sané verdubbelde de score in de 66e minuut. United had bij een overwinning goede zaken kunnen doen, aangezien Chelsea punten verspeelde in de thuiswedstrijd tegen Burnley (2-2). De Mancunians hadden dan bij de aftrap van de wedstrijd Manchester United – Chelsea op hetzelfde aantal punten gestaan. Nu is het verschil dus drie punten.

Volgens de bookmakers doen beide teams niet veel voor elkaar onder. Een quotering van 2.65 is verbonden aan een overwinning van United en een quotering van 2.63 aan een overwinning van Chelsea. Bij een gelijkspel staat de quotering op 3.40.

Mooi voetbal

Chelsea leed dus duur puntverlies tegen Burnley. Na een kwartier was er al drie keer gescoord en de stand was toen 2-1. Burnley kwam in de 8e minuut op voorsprong door een doelpunt van Jeff Hendrick. N’Golo Kanté zette Chelsea in de 12e minuut weer op gelijke hoogte en twee minuten later zorgde Gonzalo Higuaín voor de voorsprong. Tien minuten later stond de eindstand al op het scorebord. Ashley Barnes nam de tweede treffer van Burnley voor zijn rekening.

Chelsea mag zelfs nog hopen op de derde plaats in de Premier League. Het verschil met nummer drie Tottenham Hotspur bedraagt slechts drie punten. Een overwinning komt The Blues dus uitstekend uit. Een nederlaag zou betekenen dat ook de zesde plaats nog tot de mogelijkheden behoort.

Onderlinge resultaten

Manchester United en Chelsea stonden maar liefst 166 keer eerder tegenover elkaar. United wist het vaakst te winnen met 67 overwinningen, Chelsea trok 53 keer aan het langste eind en het eindigde 46 keer in een gelijkspel.

Op 18 februari speelden deze ploegen voor het laatst tegen elkaar. In de achtste finales van de FA Cup won United met 0-2.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Manchester United kan er geen beroep gedaan worden op Luis Antonio Valencia, Ander Herrera, Eric Bailly en Phil Jones.

Bij Chelsea zijn de volgende spelers niet inzetbaar: Ethan Ampadu, Eden Hazard, Daniel Drinkwater, Antonio Rüdiger, Marco van Ginkel, Jamal Blackman en Callum Hudson-Odoi.

Manchester United – Chelsea tip

Voor beide ploegen staat een mooie eindklassering op het spel. De ploeg die met de winst aan de haal gaat doet uitstekende zaken in de slotfase van de competitie. Dit zou echter wel kunnen resulteren in een wedstrijd waarin beide ploegen weinig risico’s zullen nemen. De beste Manchester United – Chelsea tip is dan ook dat het in een gelijkspel gaat eindigen. Deze weddenschap heeft een quotering van 3.40 bij Toto.

Manchester United – Chelsea Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 2.65
Gelijkspel: 3.40
Winst Chelsea: 2.63