18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Chelsea voorspelling – wedden, quotes en tip 11 augustus 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Manchester United – Chelsea, Premier League
Aanvang: Zondag 11 augustus 2019, 17.30 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.35

De Engelse competitie gaat deze week van start en er staan gelijk mooie wedstrijden op het programma, wat te bedenken van Manchester United – Chelsea. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Goede voorbereiding

Manchester United eindigde vorig jaar als zesde in de Premier League, dit is natuurlijk te laag voor een club van deze status. Het nieuwe seizoen begint deze week en het zal dus beter moeten dan vorig jaar. Het team gaat met een goed gevoel deze wedstrijd in, want in de voorbereiding ging het erg goed. Zo versloeg het recent nog tegenstanders als Internazionale en Tottenham Hotspur. Deze resultaten zorgen er onder anderen voor dat Manchester United als favoriet gezien wordt zondag. Een overwinning van deze club heeft namelijk een quote van 2.18, terwijl een zege van Chelsea een quote van 3.40 heeft.
In de laatste wedstrijd van de voorbereiding nam Manchester United het op tegen AC Milan. Dit werd een vermakelijke wedstrijd waarin de Engelse club al snel op voorsprong kwam, veertiende minuut, via Marcus Rashford. Het duurde niet lang voor AC Milan wat terugdeed, want Suso maakte in de 26e minuut de gelijkmaker al. Een kwartier na rust maakte Victor Lindelöf een eigen goal waardoor het 1-2 voor de Italianen werd. Hiermee was het nog niet gedaan, want een aantal minuten later was het Jesse Lingard die de 2-2 op het bord zette. Uiteindelijk won de Manchester United deze wedstrijd door middel van een strafschoppenreeks die eindigde in 5-4.

Mooie wedstrijden

Vorige week speelde Chelsea de laatste wedstrijd van de voorbereiding en Borussia Mönchengladbach was daarin de tegenstander. De Engelse ploeg was beter maar kwam toch twee keer op achterstand. In de slotfase maakten ‘The Blues’ nog gelijk door een benutte strafschop van Ross Barkley. Het bleef bij 2-2, maar deze wedstrijd was net als veel recente duels van Chelsea erg leuk voor de neutrale kijker. Zo won het van Barcelona met 1-2, van Reading met 3-4 en van Red Bull Salzburg met 3-5.
De voorbereiding van Chelsea verliep dus best aardig in aanvallend opzicht, maar de hoeveelheid tegentreffers is zorgelijk. Dit jaar zal ook nog moeten blijken of het verlies van Eden Hazard opgevangen kan worden. De Belgische aanvaller vertrok naar Real Madrid en met zijn goals en assists was hij de afgelopen seizoenen erg belangrijk voor Chelsea.

Even sterk

Deze twee Engelse grootmachten speelden vorig jaar aan het einde van het seizoen nog tegen elkaar. Die wedstrijd ging goed gelijk op en beide clubs kregen kansen op de overwinning, maar uiteindelijk werden de punten gedeeld. Manchester United kwam al vroeg op voorsprong, na elf minuten, door een goal van Juan Mata. Toch gingen de clubs rusten met een gelijke stand, want in de 43e minuut was het Marcos Alonso die de stand gelijk trok. Dit bleek achteraf ook de laatste goal te zijn en hierdoor kwamen de teams niet verder dan een gelijkspel. Dit keer heeft een gelijkspel een quote van 3.35.

Manchester United – Chelsea tip

De clubs kenden beiden een goede voorbereiding en versloegen hierin grote tegenstanders. De wedstrijden tussen deze Engelse grootmachten gaan ook vaak erg gelijk op. Dit zal dit keer dat hoogstwaarschijnlijk weer het geval zijn en daarom is de tip bij Manchester United – Chelsea dat het eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling heeft een quote van 3.35.

Manchester United – Chelsea Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 2.18
Gelijkspel: 3.35
Winst Chelsea: 3.40