18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Burnley voorspelling – wedden, quotes en tip 29 oktober 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Manchester United – Burnley, Premier League
Aanvang: Dinsdag 29 januari 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Manchester United
Bookmaker: Toto
Quote: 1.26

Manchester United ontvangt dinsdagavond een van de laagvliegers uit de Premier League. Burnley, dat momenteel op de zestiende plaats staat, komt op bezoek. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Manchester United – Burnley.

Op de weg terug

Manchester United begon erg slecht aan het seizoen en dat leidde tot het ontslag van José Mourinho. Zijn opvolger, Ole Gunnar Solskjær, doet het gelijk erg goed bij de club. Onder zijn leiding won de club uit Manchester alle wedstrijden die het speelde. Deze dinsdag kan hij met zijn team de tiende zege uit tien duels binnenhalen.

 
Vorige week speelde Manchester United tegen Arsenal in de vierde ronde van de FA Cup. In dat duel liet het team zien hoe effectief het kan zijn, want het won ondanks dat het minder kansen kreeg. Twee weken eerder liet het elftal van Solskjær dat ook al zien. Toen stond het erg onder druk tegen Tottenham Hotspur, maar won het uiteindelijk met 0-1 door een goal van Marcus Rashford.

Teleurstellend seizoen

Het seizoen van Burnley verloopt nog erg stroef en dat zorgt ervoor dat het momenteel zestiende staat in de Engelse competitie. Dat is een stuk lager dan vorig seizoen, want toen eindigde de club het seizoen als nummer zeven. De quote van een overwinning van Burnley is door de lage klassering ook erg hoog dinsdag. Een zege van die club levert namelijk een quotering van 11.25 op.

 
De laatste weken heeft Burnley wel goede zaken gedaan, want het won van een paar concurrenten. Hekkensluiter Huddersfield en de nummer negentien Fulham werden namelijk verslagen. Door die twee overwinningen heeft de club een behoorlijk gat geslagen met die twee clubs.

 

Burnley speelde vorige week tegen Manchester City voor de FA Cup. In dat duel had de nummer zestien van de Premier League niks in te brengen. Het werd helemaal zoek gespeeld en dat resulteerde ook in een 5-0 nederlaag. De club zal er deze week voor willen zorgen dat het niet weer zo kansloos ten onder gaat.

Eerdere ontmoeting in dit seizoen

De clubs kwamen elkaar dit seizoen al eens tegen en die ontmoeting won Manchester United vrij eenvoudig. Het creëerde in het uitduel veel meer kansen en de wedstrijd eindigde in 0-2. Romelu Lukaku was de man of the match met zijn twee goals in de eerste helft. Die overwinning zorgt er mede voor dat een zege van Manchester United dinsdag niet zo’n hoge quote heeft, namelijk 1.26.

Manchester United – Burnley tip

Manchester United won eerder dit seizoen al eens van Burnley. Onder leiding van Solskjær is de club ook nog eens veel beter gaan spelen en dat zorgt ervoor dat de club uit Manchester de grote favoriet is dinsdag. Het kan dinsdag voor het tiende opeenvolgende duel winnen. Burnley is juist een stuk minder in vorm dan dat het volgend jaar was. De tip bij deze wedstrijd is dat Manchester United wint. Deze voorspelling van Manchester United – Burnley heeft een quote van 1.26.

Manchester United – Burnley Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 1.26
Gelijkspel: 6.10
Winst Burnley: 11.25