18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City – Tottenham Hotspur voorspelling – wedden, quotes en tip 20 april 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Manchester City – Tottenham Hotspur, Premier League
Aanvang: zaterdag 20 april 2019, 13.30 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.80

Drie dagen na een wedstrijd in de Champions League staat hetzelfde affiche ook in de Premier League op het programma. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Manchester City – Tottenham Hotspur.

Prijzen

Als coach wist Josep Guardiola de prijzen al aaneen te rijgen. Met Barcelona werd hij drie keer kampioen en won hij twee keer de beker, drie keer de supercup, twee keer de Champions League, twee keer de UEFA Super Cup en twee keer het WK voor clubs. Vervolgens streek hij neer bij Bayern München, wat hem drie landstitels, twee bekers, een UEFA Super Cup en een WK voor clubs opleverde. Zijn jaren bij Manchester City brachten één titel, twee League Cups en één supercup.

Dit jaar moesten er meer prijzen aan toegevoegd worden. De club staat in de FA Cupfinale en heeft goede papieren voor de landstitel, maar de uitschakeling in de kwartfinales van de Champions League was een teleurstelling voor de ambitieuze Engelsen. Nu moet de tweede Premier League onder Guardiola gewonnen worden. City maakte tot nu toe de meeste doelpunten van alle teams: 86 uit 33 wedstrijden. Tip: Manchester City hield ook in zes van de laatste acht competitiewedstrijden het doel schoon. Je kunt wedden dat ze dat opnieuw lukt. De quote voor deze voorspelling is 2.10.

Strijd

Londen is al jaren goed vertegenwoordigd in de Engelse voetbalcompetities. Ook dit seizoen komt daar geen verandering in. In de Premier League spelen met Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Fulham, Tottenham Hotspur en West Ham United zes hoofdstedelijke teams op het hoogste niveau. Arsenal, Chelsea en Tottenham strijden al jaren om de titel van best presterende Londense Premier Leagueclub. Tottenham staat op plek drie met 67 punten, terwijl Arsenal en Chelsea beiden één punt minder hebben en op plek vier en vijf staan.

Toto heeft een voorspelling voor beste Londense club. Dit kan een tip zijn om op te wedden. De quote voor Tottenham is 2.20, waar Arsenal (2.65) en Chelsea (3.55) een hogere quotering hebben gekregen. Samen zijn ze verwikkeld in de strijd om Londen. Deze strijd heeft nog een groter belang, omdat deze drie teams (samen met achtervolger Manchester United) nog kans maken op twee tickets voor de groepsfase van de Champions League van volgend seizoen. De nummers drie en vier mogen namelijk rechtstreeks in die ronde instromen.

Onderlinge resultaten

Afgelopen woensdag werd de wedstrijd Manchester City – Tottenham Hotspur ook gespeeld met als inzet een ticket voor de halve finales van de Champions League. Manchester City won met 4-3, maar door de 1-0-zege van Tottenham de week ervoor gingen de Londenaren door naar de volgende ronde. De vier laatste onderlinge wedstrijden voor dit tweeluik werden allemaal door Manchester City gewonnen.

Teamnieuws

Claudio Bravo kan niet meespelen aan de kant van Manchester City, maar de Chileen is normaliter alleen reservekeeper, dus hij zal niet heel erg gemist worden. Ook Oleksandr Zintsjenko is nog onzeker. Doordat met Benjamin Mendy niet teveel risico genomen zal worden na diens blessure, is de kans groter op een basisplaats van Fabian Delph.

Bij Tottenham Hotspur moet men het doen zonder de eerder uitgevallen Moussa Sissoko. Hij wordt vervangen door Oliver Skipp of Fernando Llorente, waardoor Son Heung-min en Christian Eriksen verder naar achter opschuiven. Serge Aurier en Harry Kane zijn er sowieso niet bij, waar ook het meespelen van Eric Dier, Harry Winks, Érik Lamela en Vincent Janssen hoogst onzeker is.

Manchester City – Tottenham Hotspur tip

Iedereen hoopt natuurlijk op een doelpuntrijke herhaling van de Manchester City – Tottenham Hotspur van afgelopen woensdag. Gezien de enorme aanvallende kwaliteiten van beide ploegen kan het een aanrader zijn dit te gebruiken voor je voorspelling. Tip: wedden op ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.80 bij Toto.

Manchester City – Tottenham Hotspur Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester City: 1.28
Gelijkspel: 5.85
Winst Tottenham Hotspur: 10.25