18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City – Liverpool voorspelling – wedden, quotes en tip 2 juli 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Manchester City – Liverpool, Premier League
Aanvang: donderdag 2 juli 2020, 21.15 uur
Beste wedtip: Liverpool wint
Bookmaker: Toto
Quote: 3.20

De kersverse kampioen van dit seizoen gaat op bezoek bij de kampioen van vorig jaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Manchester City – Liverpool.

Uithuilen

Het was natuurlijk allang duidelijk dat Liverpool kampioen zou worden, maar voor Manchester City is het toch erg pijnlijk op welke wijze dat gebeurde. Liverpool werd namelijk niet door een eigen overwinning kampioen, maar omdat City verloor werd het onmogelijk de eerste plek nog over te nemen. Het is nu een kwestie van uithuilen en de batterijen tijdig opladen om volgend jaar weer kampioen te worden. Dit jaar kan nog wel de Champions League gewonnen worden.

Door de mogelijke Europese uitsluiting kan dit wel eens de laatste kans in de komende periode worden om nog continentaal succes te behalen. Ondertussen zou de tweede plek nu nog zoveel mogelijk de eer kunnen redden. Tip: in de laatste zeven thuiswedstrijden van Manchester City wist de ploeg van Josep Guardiola minimaal twee doelpunten te maken. Je kunt wedden op de voorspelling ‘Manchester City scoort meer dan 1,5 goals’ tegen een quote van 1.73.

Parade

In de rest van de competitie is het een parade voor Liverpool. Negen wedstrijden voor het einde is het namelijk al gelukt definitief de titel binnen te halen. Er kan dus letterlijk niets meer misgaan in die laatste duels. Maar winnen van de nummer twee zou de ultieme bekroning zijn. Daarnaast: tot nu toe verloor Liverpool pas één duel. Het zou een mooie prestatie zijn als hier geen nederlagen meer bij gaan komen.

De uitschakeling in de Champions League tegen Atlético Madrid blijft een smetje op dit seizoen van Liverpool. Jürgen Klopp gaat die beker dus niet twee jaar op rij in zijn handen houden aan het einde van de rit. Je kunt de goede vorm van Liverpool in de competitie prima gebruiken voor je voorspelling. In zes van de laatste acht uitduels wist de club namelijk de nul te houden. Tegen een quote van 4.80 kun je wedden dat dit opnieuw lukt.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan hebben de bezoekers een voordeel. Van de laatste zes wedstrijden tussenbeide won Liverpool er namelijk drie en Manchester City slechts één. Het doelsaldo is met 6-9 dan ook in het voordeel van de uitploeg. De laatste Manchester City – Liverpool was in januari 2019 en eindigde in 2-1.

Teamnieuws

Manchester City mist Fernandinho, die zijn tweede en laatste wedstrijd schorsing uitzit. Verder zijn Eric García en Sergio Agüero niet beschikbaar door blessures. Bernardo Silva of Raheem Sterling zou wel eens als valse spits kunnen gaan spelen. Hierdoor moet Gabriel Jesus plaatsnemen op de reservebank.

Jürgen Klopp zal zijn team flink laten rouleren de komende weken, maar dit duel is de kans groot dat hij zijn vaste waarden nog laat spelen. Mogelijk komt Alex Oxlade-Chamberlain in de opstelling voor Georginio Wijnaldum. Joel Matip, James Milner en Xherdan Shaqiri zijn geblesseerd.

Manchester City – Liverpool tip

Manchester City – Liverpool: voor beide teams is het belangrijk de eer hoog te houden in het restant van dit seizoen. Wij verwachten dat de bezoekers hun titelvorm doortrekken naar dit duel. Tip: wedden op de voorspelling ‘Liverpool wint’ met een quote van 3.20 bij Toto.

Manchester City – Liverpool Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester City: 2.01
Gelijkspel: 3.65
Winst Liverpool: 3.20