18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City – Leicester City voorspelling – wedden, quotes en tip 6 mei 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Manchester City – Leicester City, Premier League
Aanvang: Maandag 6 mei 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.80

Manchester City heeft de landstitel in zicht, maar Liverpool probeert dat feestje nog altijd te verstoren. De volgende horde naar deze prijs is Leicester City en die wedstrijd is niet zomaar gewonnen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Manchester City tegen Leicester.

Nog twee finales

Manchester City wist niet door de halve finale van de Champions League te komen, want het verloor het tweeluik van Tottenham Hotspur. De club focust zich nu dus vol op de landstitel en daarvoor speelt het nog twee hele belangrijke wedstrijden. Als het die twee duels wint, is het kampioen. Zo simpel is het. Het heeft namelijk één verliespunt minder dan Liverpool en alleen die club kan de landskampioen nog stoppen.

 
De laatste tijd is Manchester City goed in vorm, ondanks de uitschakeling in de Champions League. Het won namelijk al vijf keer op rij en hier zaten moeilijke tegenstanders als Manchester United en Tottenham Hotspur bij. De goede resultaten zorgen dan ook voor een lage quotering. Een overwinning van Manchester City heeft maandag namelijk een quote van 1.14.

Degelijk seizoen

Leicester City liet vorige week weer eens zien hoe sterk het kan spelen, want het won ruim van Arsenal. Het hielp wel een handje dat The Gunners al in de eerste helft een rode kaart kregen. In de tweede helft kwam Leicester City echt op gang en daardoor scoorde het ook veel. Youri Tielemans opende de score in de 59e minuut en Jamie Vardy bouwde de voorsprong uit in de slotfase. Met zijn twee goals bepaalde hij de eindstand op 3-0. Deze week zien de bookmakers het een stuk somberder in voor Vardy’s ploeg, want een overwinning van Leicester City heeft een quote van 17.00.

 
Momenteel staat Leicester City op de negende plek in de Engelse competitie en de club beleeft dus een degelijk seizoen. Bijna niemand had natuurlijk ook verwacht dat de club na het kampioenschap zo zou blijven presteren. Het speelt niet echt meer voor iets, want de Europese plekken zijn uit zicht door het puntenverschil met de concurrentie.

Angstgegner

Dit seizoen is al vaker gebleken dat Leicester City een erg moeilijke tegenstander is voor Manchester City. In de League Cup hadden The Citizens namelijk strafschoppen nodig om te winnen en in de Premier League verloor het zelfs. Manchester City kwam in dat duel vroeg op voorsprong, maar het kon hier niet lang van genieten door een snelle tegentreffer. De wedstrijd ging erg gelijk op en de clubs creëerden dan ook bijna evenveel kansen. Het enige grote verschil was het balbezit, want Manchester City was in dat opzicht wel dominant. Dit resulteerde alleen niet in een overwinning, omdat Leicester City in de eindfase het duel naar zich toetrok. Het werd 2-1 voor die club en het is dus een ware angstgegner.

Manchester City – Leicester City tip

Manchester City kan een grote stap naar het kampioenschap zetten, maar in het verleden bleek al vaker dat Leicester City een erg lastige tegenstander kan zijn. Eerder dit seizoen werd het zelfs 2-1 voor de nummer negen van de Premier League. De tip bij deze wedstrijd is dat beide clubs scoren en deze voorspelling van Manchester City – Leicester City heeft een quote van 1.80.

Manchester City – Leicester City Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester City: 1.14
Gelijkspel: 8.50
Winst Leicester City: 17.00