18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City – Leicester City voorspelling – wedden, quotes en tip 27 september 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Manchester City – Leicester City, Premier League
Aanvang: Zondag 27 september 2020, 17.30 uur
Beste wedtip: Beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.72

Zondag speelt Manchester City de eerste thuiswedstrijd van het Premier League-seizoen en op papier is dit geen makkie, want Leicester City is de tegenstander. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Manchester City – Leicester City.

Titelkandidaat

Manchester City slaagde er vorig seizoen niet in om het Liverpool heel lastig te maken. De club jaagt dit seizoen op eerherstel en is zeker een titelkandidaat. City startte vorige week met een overwinning op Wolverhampton, wat toch een verraderlijke ploeg is voor veel grootmachten in Engeland. Manchester City won met 1-3 en dit was gezien het spelbeeld een terechte uitslag.

De Engelse teams hebben een druk schema, zo ook Manchester City. De club speelde donderdag een wedstrijd in de League Cup en zondag speelt het voor de competitie. Volgende week staan er weer twee duels gepland, want City mag dan weer aantreden in de League Cup. Het won in de vorige ronde namelijk met 2-1 van Bournemouth. Het werd een zware wedstrijd, wat aan het opgestelde elftal van de thuisploeg lag. Manchester City speelde namelijk met een B-elftal.

Koploper

Leicester City is goed begonnen aan het seizoen 2020/21. Het won de eerste twee wedstrijden, waardoor het nu bovenaan de ranglijst van de Premier League terug te vinden is. Leicester opende het seizoen met een 0-3 zege op West Brom en gaf de goede start een vervolg door met 4-2 van Burnley te winnen.

Eerder deze week liep Leicester wel tegen een nederlaag op, want het verloor met 0-2 van Arsenal in de League Cup. Dit is natuurlijk zonde voor de club, maar dit betekent wel een minder druk programma. Het moet later in het seizoen blijken of dit ook als gunstig ervaren wordt.

Lastige puzzel voor Guardiola

Pep Guardiola staat voor een lastige opgave, want er zijn veel geblesseerden en afwezigen bij zijn team. Zo zijn Sergio Aguëro, Bernardo Silva, Oleksandr Zinchenko, Nicolás Otamendi en João Cancelo allemaal geblesseerd. Daarnaast is Aymeric Laporte nog herstellende van het coronavirus en zit Ilkay Gündogan in quarantaine, omdat hij positief is getest op het virus. Leicester City komt er beter vanaf, want bij die club zijn alleen Ricardo Pereira en Filip Benković.

Laatste ontmoeting

Manchester City was vorig seizoen in de competitie twee keer te sterk voor Leicester. Thuis won het vrij eenvoudig met 3-1 nadat het met 0-1 achter had gestaan. City was een stuk sterker en verdiende het dan ook om te winnen. Later in dat seizoen eindigde de ontmoeting tussen deze teams in 0-1. De club uit Manchester was weer de bovenliggende partij en Gabriel Jesus schoot zijn team in de 80e minuut naar de overwinning. De bookmakers zien City dit keer weer als favoriet met een magere quotering van 1.28. Een zege van Leicester levert veel meer op, namelijk een quote van 8.45.

Manchester City – Leicester City tip

Beide clubs zijn goed gestart in de Premier League en ze scoorden ook veel doelpunten in hun eerste duels. Manchester City moet veel spelers missen, waardoor de club wat kwetsbaarder is. Het is maar de vraag of Leicester daardoor ook kan winnen. De kans is wel groot dat ze minimaal één keer scoren en dit geldt ook voor City. De voorspelling is daarom dat beide teams scoren en deze voorspelling heeft een quote van 1.72.

Manchester City – Leicester City Premier League wedden

Quotes bij Toto
Winst Manchester City: 1.28
Gelijkspel: 5.60
Winst Leicester City: 8.45