18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City – Crystal Palace voorspelling – wedden, quotes en tip zaterdag 18 januari 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Manchester City – Crystal Palace, Premier League
Aanvang: zaterdag 18 januari 2020, 16.00 uur
Beste wedtip: Manchester City wint met handicap -2
Bookmaker: Toto
Quote: 1.73

Manchester City en Crystal Palace gaan het in het Etihad Stadium tegen elkaar opnemen. Dit is onze voorbeschouwing voor Manchester City – Crystal Palace.

Grote overwinning op Aston Villa

Manchester City heeft afgelopen wedstrijd een riante overwinning geboekt op laagvlieger Aston Villa. Op Villa Park werd het maar liefst 1-6 voor de bezoekers uit Manchester. Sergio Agüero werd de grote man aan de kant van City. Hij wist net drie keer te vinden. Daarnaast scoorden Riyad Mahrez (twee keer) en Gabriel Jesus

The Citizens hebben de tweede plek op Leicester City heroverd. Ze staan nu tweede met 47 punten uit 22 wedstrijden. Leicester staat één plekje lager met 45 punten uit 22 wedstrijden. Het verschil met koploper Liverpool is inmiddels enorm. De ploeg van Jürgen Klopp staat veertien punten voor op City.

Negende plaats

Crystal Palace vinden we terug op de negende plaats in de competitie. Het vergaarde 29 punten uit 22 wedstrijden. Er werd zeven keer gewonnen, acht keer gelijkgespeeld en zeven keer verloren. Er is zeker zicht op de hogere plekken van de ranglijst. Zo bedraagt de afstand met nummer vijf Manchester United nu maar vijf punten.

Afgelopen wedstrijd speelde Palace knap gelijk tegen Arsenal. The Gunners kwamen in de 12e minuut nog wel op voorsprong door een doelpunt van Pierre-Emerick Aubameyang. In de 54e minuut maakte Jordan Ayew gelijk. Er leek zelfs meer in te zitten nadat Aubameyang in de 67e minuut een rode kaart kreeg, maar verder dan 1-1 kwam Palace niet.

Wat denken de bookmakers van Manchester City – Crystal Palace?

Volgens de bookmakers is de thuisploeg absoluut de favoriet voor dit duel. Een overwinning van Manchester City heeft namelijk een quotering van 1.09. Een overwinning van Crystal Palace staat gequoteerd op 20.50 en een gelijkspel op 8.65.

Terug in de tijd: zakelijke overwinning van Manchester City eerder dit seizoen

Op 19 oktober 2019 speelde beide ploegen ook al tegen elkaar in de competitie. In Londen werd het toen 0-2 voor Manchester City. Gabriel Jesus en David Silva maakten de doelpunten in dat duel.

Teamnieuws: blessuregevallen bij beide teams

Bij Manchester City staan Leroy Sané en Aymeric Laporte aan de kant met blessures. Sané kampt met een gescheurde kruisband en Laporte met een knieblessure.

Bij Crystal Palace is een drietal spelers geblesseerd. Jeffrey Schlupp, Mamadou Sakho en Max Meyer kunnen niet in actie komen. Schlupp heeft last van een heupblessure, Sakho kampt met een bovenbeenblessure en Meyer heeft een enkelblessure.

Manchester City – Crystal Palace tip

Manchester City is de gedoodverfde favoriet voor dit duel. Het beschikt over een beter elftal dan Palace én het speelt ook nog eens in eigen huis. Voor Palace is het hopen op een stunt, maar die lijkt er niet in te zitten. Onze tip bij Manchester City – Crystal Palace is dat Manchester City wint. De verbonden quotering van 1.09 is aan de lage kant en daarom kun je de weddenschap interessanter maken voor jezelf. Wedden op het gegeven dat Manchester City wint met handicap -2 heeft een quotering van 1.73.

Manchester City – Crystal Palace Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester City: 1.09
Gelijkspel: 8.65
Winst Crystal Palace: 20.50