18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City – Atalanta Bergamo voorspelling – wedden, quotes en tip 22 oktober 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Manchester City – Atalanta Bergamo, Champions League
Aanvang: dinsdag 22 oktober 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Manchester City wint en houdt de 0
Bookmaker: Toto
Quote: 2.29

Manchester City gaat het in de derde groepswedstrijd van de Champions League opnemen tegen het Italiaanse Atalanta Bergamo. De Citizens zijn nog ongeslagen in groep C en kregen nog geen enkele goal tegen. Dit is onze voorbeschouwing voor Manchester City – Atalanta Bergamo.

Foutloos in Champions League, maar op achterstand in de competitie

Manchester City beleeft een goede serie in de Champions League. Het heeft na twee wedstrijden nog altijd de maximale score en de keeper hoefde nog geen enkele keer te vissen. Er werd al gewonnen van Sjachtar Donetsk (0-3) en Dinamo Zagreb (2-0).

In de competitie staat het zes punten achter op koploper Liverpool. The Reds hebben op de wedstrijd laatste wedstrijd tegen United na tot nu toe nog alles gewonnen, terwijl City al een keer verloor en twee keer gelijk speelde. Vorig seizoen ging de strijd om het kampioenschap tussen deze twee ploegen. Toen was het City dat uiteindelijk op één punt kampioen werd van de Premier League. Aan het eind van de rit had City 98 punten en Liverpool 97.

Derde in de Serie A

Atalanta beleeft tot nu toe een aardig seizoen in de Serie A. Het staat momenteel op de derde plaats met zeventien punten uit acht wedstrijden. Er werd vijf keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren. De enige nederlaag werd geleden in een thuiswedstrijd met Torino FC. De club uit Turijn trok met 2-3 aan het langste eind in Bergamo. Tegen koploper Juventus werd knap met 1-1 gelijkgespeeld.

Afgelopen wedstrijd speelde het met 3-3 gelijk tegen Lazio Roma. Het werd een waar spektakelstuk in Rome, want Atalanta stond bij de rust met liefst 0-3 voor. De Romeinen gaven zich niet gewonnen en knokten zich door onder andere twee goals van Ciro Immobile terug tot 3-3.

In de Champions League moet Atalanta nog aan de bak. Het staat na twee wedstrijden onderaan in de groep met nul punten uit twee wedstrijden. Er werd verloren van Dinamo Zagreb (4-0) en Sjachtar Donetsk (1-2). Er moet eigenlijk gewonnen worden van Manchester City om niet nog verder achterop te raken.

Wat denken de bookmakers van Manchester City – Atalanta Bergamo?

De bookmakers zien Manchester City als de onbetwiste favoriet in dit duel. Een Engelse overwinning staat namelijk gequoteerd op 1.20.

Een Italiaanse overwinning zien ze niet zo snel gebeuren, gezien de quotering van 10.25.

Een gelijkspel staat op 6.55.

Terug in de tijd

Deze twee ploegen stonden nog niet eerder tegenover elkaar in een officiëel duel.

Teamnieuws

Bij Manchester City kunnen Leroy Sané, Aymeric Laporte en John Stones niet in actie komen door blessures.

Bij Atalanta kan Duván Zapata niet spelen.

Manchester City – Atalanta Bergamo tip

Manchester City is nog ongeslagen in groep C en kreeg tot dusver nog geen tegentreffer tegen. Atalanta won nog niet en scoorde pas één keer. Wedden op een overwinning van Manchester City lijkt simpelweg de beste optie te zijn, maar is qua quotering niet het meest interessant. Onze tip voor Manchester City – Atalanta Bergamo is dan ook dat Manchester City wint en de nul houdt. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.29 bij Toto.

Manchester City – Atalanta Bergamo Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester City: 1.20
Gelijkspel: 6.55
Winst Atalanta Bergamo: 10.25