18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Liverpool – Wolverhampton voorspelling – wedden, quotes en tip 12 mei 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Liverpool – Wolverhampton, Premier League
Aanvang: Zondag 12 mei 2019, 16.00 uur
Beste wedtip: Winst Liverpool
Bookmaker: Toto
Quote: 1.32

Liverpool doet nog altijd mee om het kampioenschap in de Engelse competitie en het komt allemaal op de laatste speeldag aan. Om kans te maken op de titel, moet het zondag wel afrekenen met Wolverhampton. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Liverpool – Wolverhampton.

Barst van het zelfvertrouwen

Het was een geweldige week voor Liverpool, want het poetste een 3-0 achterstand weg tegen Barcelona in de returnwedstrijd van de Champions League halve finale. The Reds wonnen namelijk in eigen huis met 4-0 en daardoor staan ze nu alsnog in de finale van de Champions League. Met het zelfvertrouwen zit het dus wel goed bij de spelers.
Niet alleen in de Champions League doet Liverpool het goed, want in de Engelse competitie doet het ook nog steeds mee om de prijzen. Het staat namelijk één punt achter Manchester City en er is nog één wedstrijd te spelen. Mocht de koploper dus punten laten liggen, dan kunnen The Reds alsnog op de laatste speeldag kampioen worden. Liverpool won al acht wedstrijden op rij in de Premier League en zal dat dus nog een keer moeten doen. De bookmakers verwachten dat de club dat ook voor elkaar krijgt, want een overwinning van de nummer twee van de Engelse competitie heeft een quote van 1.32.

Reuzendoder

Het lijkt erop dat Liverpool het niet cadeau gaat krijgen als je naar dit seizoen van Wolverhampton kijkt. De club versloeg namelijk al tegenstanders als Chelsea, Manchester United, Tottenham Hotspur, Arsenal en zelfs ook Liverpool zelf. Wolverhampton is dus een ware reuzendoder en zal proberen het The Reds zo moeilijk mogelijk te maken. Toch zien de bookmakers deze relatief kleine club niet winnen, want een overwinning van The Wolves heeft een quote van 9.40
Met de vorm van Wolverhampton zit het ook wel goed, want in de laatste drie wedstrijden pakte het negen punten. Het won van Arsenal, Watford en Fulham. Mede door die goede resultaten is het nu op de zevende plek van de Premier League terug te vinden, maar wel met een redelijke achterstand op de nummer zes Manchester United.

Overwinningen in evenwicht

De clubs troffen elkaar al twee keer dit seizoen, één keer in de competitie en een keer in de FA Cup. De eerste wedstrijd was in de Premier League en toen won Liverpool met 0-2 in een duel dat vrij gelijk op ging. Later in het jaar kwamen de ploegen elkaar tegen in de derde ronde van de FA Cup. Die wedstrijd ging ook erg gelijk op, maar dit keer viel het de kant van Wolverhampton op en eindigde het duel in 2-1. Het ligt dus vaak dicht bij elkaar als deze clubs tegen elkaar spelen.

Liverpool – Wolverhampton tip

Liverpool zou zondag zomaar kampioen kunnen worden en zal dan ook alles op alles zetten om deze wedstrijd over de streep te trekken. De spelers hebben deze week ook een boost gekregen door de ruime overwinning op Barcelona. Wolverhampton is een erg stugge ploeg en zal zich dus niet zomaar gewonnen geven. De duels tussen deze ploegen gaan vaak gelijk op, maar het lijkt er toch op dat Liverpool deze kans niet uit handen gaat geven. De tip bij deze wedstrijd is dat Liverpool wint en deze voorspelling van Liverpool – Wolverhampton heeft een quote van 1.32.

Liverpool – Wolverhampton Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Liverpool: 1.32
Gelijkspel: 5.45
Winst Wolverhampton: 9.40