18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Liverpool – Tottenham Hotspur voorspelling – wedden, quotes en tip 31 maart 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Liverpool – Tottenham Hotspur, Premier League
Aanvang: zondag 31 maart 2019, 17.30 uur
Beste wedtip: winst Liverpool
Bookmaker: Toto
Quote: 1.65

De thuisploeg vecht voor de titel en de bezoekers voor plek drie: Liverpool – Tottenham Hotspur. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Droom

Dit seizoen moet het dan eindelijk lukken voor alle fans van Liverpool. De langgekoesterde droom van de Premier Leaguetitel moet dit jaar binnengehaald worden. De strijd met Manchester City is echter nog heel spannend. Momenteel staat de ploeg van Jürgen Klopp nog twee punten voor op regerend kampioen City, maar die club heeft nog wel een wedstrijd tegoed op Liverpool. Liverpool verloor dit seizoen pas één keer, maar speelde wel al zeven keer gelijk, waardoor Manchester City licht het voordeel lijkt te hebben in de titelstrijd.

Een groot voordeel van Liverpool is wel het enorme thuisvoordeel. Op het eigen Anfield hebben de Liverpudlians namelijk de laatste 36 thuiswedstrijden niet verloren. Je kunt wedden dat ze opnieuw minimaal een punt pakken, tegen een quote van 1.11. Ook maakte de ploeg van Jürgen Klopp in zeven van de laatste acht thuisduels minimaal drie doelpunten, wat je als tip kunt gebruiken voor je voorspelling. Wedden dat ze dit opnieuw lukt, geeft een quote van 2.59.

Best of the rest

Het verschil tussen Liverpool (76 punten) en Manchester City (74 punten) enerzijds en de achtervolgers daarna is erg groot. Tottenham Hotspur staat momenteel op plek drie maar heeft liefst dertien punten minder dan Manchester City. De strijd om plek drie en vier (die recht geven op plaatsing voor de Champions League van volgend seizoen) is groot. Het verschil tussen Tottenham en nummer zes Chelsea is maar vier punten. Daar tussenin strijden ook Arsenal en Manchester United nog vol mee.

Tottenham zit in zwaar weer. De laatste vier competitiewedstrijden werden niet gewonnen, waarmee de Londenaren voorsprong verloren. Burnley (2-1), Chelsea (2-0), Arsenal (1-1) en Southampton (2-1) wonnen allemaal één of drie punten tegen de ploeg van Mauricio Pochettino. Tip: Tottenham verloor dus de laatste drie uitduels, telkens met minimaal twee tegentreffers. Je kunt wedden dat Tottenham verliest met een handicap +1. Deze voorspelling heeft een quote van 2.46.

Onderlinge resultaten

Gezien de laatste zes edities van Liverpool – Tottenham Hotspur heeft de thuisploeg een licht voordeel. Van deze zes wedstrijden won Liverpool er drie en Tottenham één. De laatste ontmoeting was in september 2018 in Londen, toen Liverpool met 1-2 wist te winnen.

Teamnieuws

Trent Alexander-Arnold is nog een vraagteken voor Liverpool, maar de club zal er alles aan doen om de rechtsback klaar te stomen. Voor Joe Gomez en Alex Oxlade-Chamberlain komt dit duel nog te vroeg, waar ook Naby Keïta en Xherdan Shaqiri niet geheel fit lijken te zijn.

Bij Tottenham Hotspur zijn inmiddels alle sterspelers weer terug, zoals Dele Alli en Harry Kane. Eric Dier zit inmiddels wel in de lappenmand, net als Serge Aurier. Beiden raakten tijdens een interland geblesseerd. Kyle Walker-Peters en Harry Winks zijn niet geheel fit.

Liverpool – Tottenham Hotspur tip

Bij deze editie van Liverpool – Tottenham Hotspur is de thuisploeg favoriet. Tottenham Hotspur zit in een slechte vorm en heeft al vier duels op rij niet gewonnen, waar Liverpool lekker blijft draaien. Dit kun je gebruiken voor je voorspelling. Tip: wedden op winst van Liverpool met een quote van 1.60 bij Toto.

Liverpool – Tottenham Hotspur Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Liverpool: 1.60
Gelijkspel: 4.15
Winst Tottenham Hotspur: 5.40