18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Liverpool – Manchester United voorspelling – wedden, quotes en tip zondag 19 januari 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Liverpool – Manchester United, Premier League
Aanvang: zondag 19 januari 2020, 17.30 uur
Beste wedtip: winst Liverpool
Bookmaker: Toto
Quote: 1.35

Het nog ongeslagen Liverpool gaat het in eigen huis opnemen tegen Manchester United. Dit is onze voorbeschouwing voor Liverool – Manchester United.

Ongenaakbaar

Liverpool lijkt dit seizoen overslaanbaar te zijn. The Reds zijn na 21 speelronden nog altijd zonder nederlaag in de Premier League. Er werd 20 keer gewonnen en een keer gelijkgespeeld. Dit levert een puntenaantal van 61 op. Het verschil met naaste belager Manchester City is dan ook erg groot. City staat maar liefst veertien punten achter op Liverpool.

Afgelopen wedstrijd speelde Liverpool een uitwedstrijd bij Tottenham Hotspur, ook daar werd van gewonnen. In de 37e minuut tekende Robterto Firmino voor de enige treffer van de wedstrijd: 0-1. Liverpool kan de voorsprong op de concurrenten overigens nog gaan vergroten. Het heeft namelijk nog een wedstrijd tegoed.

Vijfde plaats

Manchester United staat op de vijfde plaas in de Engelse competitie. De Mancunians vergaarden 34 punten uit 21 wedstrijden. Er werd negen keer gewonnen, zeven keer gelijkgespeeld en zes keer verloren.

Afgelopen wedstrijd stond de derde ronde van de FA Cup op het programma voor Manchester United. Het was een thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Door een goal van Juan Mata in de 67e minuut werd er met 1-0 gewonnen.

Wat denken de bookmakers van Liverpool – Manchester United?

De bookmakers zien Liverpool als de grote favoriet voor dit duel. Een overwinning van The Reds heeft namelijk een quotering van 1.35. Een overwinning van de bezoekers uit Manchester staat gequoteerd op 7.75 en een gelijkspel op 4.80.

Terug in de tijd: het enige gelijkspel van Liverpool tot nu toe

Op 20 oktober 2019 stonden Liverpool en Manchester United ook al tegenover elkaar. De wedstrijd werd gespeeld op Old Trafford en eindigde in een 1-1 gelijkspel. Marcus Rashford en Adam Lallana waren de doelpuntenmakers. Het was het enige gelijkspel tot nu toe voor Liverpool in de comptitie.

Teamnieuws: blessures bij beide ploegen

Liverpool en Manchester United kampen allebei met blessuregevallen. Bij Liverpool staan Nathaniel Clyne (gescheurde kruisband), Joel Matip (knieblessure), Fabinho (bandenblessure), Dejan Lovren (spierblessure) en Naby Keita (onbekende blessure) aan de kant. Bij Manchester United zijn Scott McTominay (knieblessure) en Paul Pogba (spronggewicht problemen) niet inzetbaar.

Liverpool – Manchester United tip

Het zal een hele klus worden voor United om het nog ongeslagen Liverpool in eigen huis te verslaan. Het beleeft zelf bovendien niet echt een geweldig seizoen. Het lijkt dan ook logisch om te voorspellen dat Liverpool deze wedstrijd winnend gaat afsluiten. Dat is ook onze tip bij deze editie van Liverpool – Manchester United. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.35 bij Toto.

Liverpool – Manchester United Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Liverpool: 1.35
Gelijkspel: 4.80
Winst Manchester United: 7.75