18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Liverpool – FC Barcelona voorspelling – wedden, quotes en tip 7 mei 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Liverpool – FC Barcelona, Champions League
Aanvang: dinsdag 7 mei 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: winst Liverpool
Bookmaker: Toto
Quote: 2.06

Liverpool en FC Barcelona gaan op Anfield uitmaken wie er doorgaat naar de finale. Barcelona zit na de eerste wedstrijd op rozen. Het won namelijk met maar liefst 3-0. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Liverpool – FC Barcelona.

Ontsnapt aan duur puntverlies

Liverpool is tegen Newcastle United ontsnapt aan duur puntverlies in de strijd om het kampioenschap. Het verspeelde tot twee keer toe een voorsprong en won uiteindelijk vier minuten voor tijd met minimaal verschil: 2-3. De titelstrijd gaat op de laatste speeldag van de Premier League beslist worden. Liverpool heeft nu 94 punten en Manchester City 92. City moet nog wel in actie komen. In de laatste wedstrijd speelt Liverpool thuis tegen Wolverhampton Wanderers en Manchester City uit bij Brighton & Hove Albion.

In de Champions League heeft Liverpool, vorig jaar ook finalist, een kleine kans om door te gaan naar de finale. De 3-0 in Barcelona is hard aangekomen. Liverpool was bij vlagen namelijk beter dan de thuisploeg maar verzuimde om te scoren. Barcelona heeft met de kwaliteiten van onder andere Lionel Messi en Luis Suarez het vermogen om in mindere wedstrijden tóch te scoren. De bookmakers hebben desondanks toch meer vertrouwen in een overwinning van Liverpool. Die weddenschap staat gequoteerd op 2.06. Een overwinning van Barcelona staat op 3.10 en een gelijkspel op 2.65.

26e landskampioenschap

FC Barcelona is voor de 26ste keer kampioen van La Liga. De Catalanen moesten op 27 april thuis winnen van Levante om de titel te pakken. Lionel Messi zorgde met de enige treffer van de wedstrijd voor de 1-0 eindstand. Drie wedstrijden voor het einde is Barça dus niet meer te achterhalen door nummer twee Atlético Madrid.

Barcelona strijdt dit seizoen nog op twee fronten mee om de prijzen: de Champions League en de Copa del Rey. In de finale van de Copa del Rey treft het Valencia.

In 2015 stond Barcelona voor het laatst in de finale van de Champions League. Het speelde destijds tegen Juventus en won met 3-1.

Onderlinge resultaten

De laatste keer dat Liverpool – FC Barcelona op het programma stond was op 6 augustus 2018. In het kader van de International Champions Cup won Liverpool met maar liefst 4-0 van de Spanjaarden.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Liverpool zijn Adam Lallana, Mohamed Salah en Naby Keita niet inzetbaar.

Barcelona moet het in de return zonder Ousmane Dembélé en Rafinha doen.

Liverpool – FC Barcelona tip

Liverpool zal in eigen huis alles moet geven om nog kans te maken op de finale. Een kolkend Anfield zal hier zeker bij helpen. Barcelona weet dat als het één keer scoort, Liverpool voor een schier onmogelijke opgave komt te staan. De beste Liverpool – FC Barcelona tip is dat Liverpool thuis wel zal winnen van Barcelona, maar of dat genoeg is, zullen we moeten afwachten. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.06 bij Toto.

Liverpool – FC Barcelona Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Liverpool: 2.06
Gelijkspel: 3.65
Winst FC Barcelona: 3.10