18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Liverpool – Everton voorspelling – wedden, quotes en tip 2 december 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Liverpool – Everton, Premier League
Aanvang: zondag 2 december 2018, 17.15 uur
Beste wedtip: winst Liverpool
Bookmaker: Toto
Quote: 1.37

Liverpool moet winnen om in het spoor van koploper Manchester City te blijven. Het ontvangt in eigen huis Everton. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Liverpool – Everton.

Onzekere positie

Het bereiken van de volgende ronde in de Champions League hangt aan een zijden draadje voor Liverpool. Nadat er al met 2-0 werd verloren van Rode Ster Belgrado was het dit keer Paris Saint-Germain dat een maatje te groot bleek. In de dertiende minuut kwamen de Parijzenaars op een 1-0 voorsprong via Juan Bernat. In de 37ste minuut werd die voorsprong verdubbeld door een goal van Neymar. Nog vóór rust deed Liverpool iets terug via James Milner. De Engelsman scoorde vanaf de stip. Het bleef echter bij die ene treffer van Milner en Liverpool leed een cruciale nederlaag in groep C van het Miljardenbal.

Door de nederlaag zakt Liverpool namelijk van de eerste plaats naar de derde plaats. In de laatste wedstrijd nemen de Engelsen het op tegen Napoli. Er moet met minimaal twee goals verschil gewonnen worden om uitzicht te blijven houden op de volgende ronde.

In de competitie staan The Reds op de tweede plek met twee punten minder dan de nummer één Manchester City. Tegen Everton mag geen fout worden gemaakt. De bookmakers zien Liverpool als de favoriet voor de winst. Een overwinning van The Reds heeft een quotering van 1.37. Een overwinning van Everton staat op 8.10 en een gelijkspel op 5.05.

Zesde plaats

Everton doet het erg goed dit seizoen. The Toffees staan op een knappe zesde plek met 22 punten. Van de dertien wedstrijden werden er zes gewonnen, vier gelijkgespeeld en drie verloren. Vorig seizoen eindigde Everton op een achtste plaats en dit jaar lijkt het ook weer rond die plek te gaan eindigen.

In de laatste wedstrijd werd met 1-0 gewonnen van Cardiff City. Everton was een stuk beter dan Cardiff en kwam via Gylfi Sigurðsson op een 1-0 voorsprong. Daar bleef het ook bij en The Toffees konden drie punten bijschrijven. Daarvoor werd er al knap gelijkgespeeld bij Chelsea. Op Stamford Bridge kwamen beide ploegen niet tot scoren dus was een 0-0 gelijkspel het gevolg.

Onderlinge resultaten

Liverpool en Everton stonden in het verleden maar liefst 205 keer eerder tegenover elkaar. 79 keer trok Liverpool aan het langste eind tegenover de 59 keer dat Everton dat deed. 67 keer eindigde het in een gelijkspel tussen beide ploegen.

Liverpool scoorde in totaal 281 keer in totaal en Everton 233. Aan doelpunten geen gebrek dus en daarom is een extra Liverpool – Everton tip dat beide ploegen gaan scoren. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.90.

De laatste editie van Liverpool – Everton werd gespeeld op 5 januari 2018. In het kader van de FA Cup wist Liverpool met 2-1 te winnen op Anfield.

 

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Liverpool kan men niet beschikken over de volgende spelers: Adam Lallana, Curtis Jones, Kamil Grabara, Divock Origi, Rhian Brewster, Alex-Oxlade Chamberlain en Jordan Henderson.

Bij Everton staat Fraser Hornby aan de kant vanwege een enkelblessure.

Liverpool – Everton tip

Liverpool moet winnen om de strijd om het kampioenschap in leven te houden. Het beschikt over het algemeen over een betere selectie dan Everton en heeft ook de onderlinge statistieken in het voordeel. De beste Liverpool – Everton tip is dat Liverpool wint met een quotering van 1.37 bij Toto.

Liverpool – Everton Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Liverpool: 1.37
Gelijkspel: 5.00
Winst Everton: 7.90