18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Liverpool – Arsenal voorspelling – wedden, quotes en tip 24 augustus 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Liverpool – Arsenal, Premier League
Aanvang: Zaterdag 24 augustus 2019, 18.30 uur
Beste wedtip: Winst Liverpool & over 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.81

De enige twee teams in de Premier League die de eerste twee wedstrijden wisten te winnen, spelen dit weekend tegen elkaar. Liverpool – Arsenal staat namelijk op het programma en in deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Op jacht naar de titel

Vorig jaar lukte het Liverpool net niet om kampioen van Engeland te worden en dit jaar gaat het er dus vol voor om het nu wel te bewerkstelligen. Momenteel staan The Reds dan ook waar ze aan het einde van het seizoen willen staan, namelijk eerste. Dit komt omdat ze de eerste twee competitiewedstrijden wonnen, van Norwich City en Southampton.
Naast de nummer één klassering heeft Liverpool ook al de eerste prijs van het seizoen binnen, want het won het duel om de UEFA Super Cup. Dit is een onderlinge wedstrijd tussen de winnaar van de Champions league en die van de Europa League. Liverpool versloeg Chelsea met penalty’s na een gelijk opgaande wedstrijd.

Spitsenduo gelijk belangrijk

Met Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette is het spitsenduo van Arsenal nog altijd intact. De dodelijke voorhoedespelers waren beiden al erg belangrijk in de eerste twee competitiewedstrijden. In het eerste duel tegen Newcastle was het doelpunt van Aubameyang genoeg voor de overwinning. Een week later scoorden de aanvallers allebei in de 2-1 overwinning op Burnley.
Arsenal won dus ook de eerste twee competitiewedstrijden en alleen Liverpool lukte dit ook. The Gunners staan nu voor hun eerste echte test in het duel tegen The Reds. De clubs kunnen elkaar nu serieus gaan testen en uit deze wedstrijd zal blijken op welk niveau ze zijn. De bookmakers verwachten dat Arsenal nog niet sterk genoeg is, want een overwinning van deze club heeft een quote van 5.45.

Ruime overwinning

Arsenal begon vorig seizoen erg goed in het uitduel tegen Liverpool, want na elf minuten kwam het op voorsprong. Toch ging het na dit goede begin nog gigantisch mis voor The Gunners. Hierna werd het eenrichtingsverkeer en dit zorgde ervoor dat er met de rust een score van 4-1 op het scorebord stond. Roberto Firmino deed hier in de tweede helft nog een schepje bovenop door met een benutte strafschop zijn hattrick te completeren. De wedstrijd eindigde hierdoor in een 5-1 overwinning voor Liverpool. Mede door deze overwinning van vorig seizoen is de quote van een zege van Liverpool niet zo hoog. Deze voorspelling heeft namelijk een quotering van 1.47.

Liverpool – Arsenal tip

Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen deze twee Engelse grootmachten. Beide clubs wonnen hun eerste twee competitieduels en het winnen zal minimaal voor één van de twee zaterdag stoppen. Tot nu toe waren de overwinningen van Liverpool iets overtuigender dan die van Arsenal en de cijfers van de onderlinge wedstrijd van vorig jaar liegen er niet om. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat Liverpool wint en dat er meer dan 2.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling van Liverpool – Arsenal heeft een quote van 1.81.

Liverpool – Arsenal Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Liverpool: 1.47
Gelijkspel: 4.60
Winst Arsenal: 5.45