18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Leicester City – Manchester United voorspelling – wedden, quotes en tip 26 juli 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Leicester City – Manchester United, Premier League
Aanvang: zondag 26 juli 2020, 17.00 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.35

De laatste speelronde van de Premier League is gekomen. In speelronde 38 vechten Leicester City en Manchester United de strijd om een direct ticket voor de Champions League uit. Dit is onze voorbeschouwing voor Leicester City – Manchester United.

Laatste kans

Voor Leicester City is het rechtstreekse duel met Manchester United de laatste kans omtrent het pakken van een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Leicester staat er op dit moment het ‘slechtst’ voor. Het staat op de vijfde plek met 62 punten uit 37 wedstrijden. Nummer drie Manchester United heeft slechts één puntje meer, maar staat er dus wel beter voor. Nummer vier Chelsea heeft eveneens één puntje meer.

De vorige wedstrijd liep niet goed af voor Leicester. Het reisde af naar Londen voor het duel met Tottenham Hotspur. Na zes minuten stond het al 1-0 voor de thuisploeg en nog voor rust bouwde het de voorsprong verder uit. Door twee goals van Harry Kane werd het uiteindelijk 3-0 voor de Spurs.

Voor Leicester telt alleen een overwinning tegen United. Bij een nederlaag blijft het op de vijfde plaats staan. In dat geval moet de ploeg genoegen nemen met een plek in de groepsfase van de Europa League. Een nederlaag kan echter óók gevolgen hebben voor de vijfde plaats. Wolverhampton Wanderers staat namelijk op de zesde plaats met 59 punten uit 37 wedstrijden. Wint Wolverhampton en verliest Leicester, dan passeren the Wolves the Foxes op de ranglijst.

Beste papieren

Manchester United heeft de beste papieren voor het pakken van een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Het staat met 63 punten op de derde plaats. Bij een gelijkspel tegen Leicester is het verzekerd van een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Bij een nederlaag is het afhankelijk van het resultaat van Chelsea. Als die ploeg wint, dan daalt United af naar de vijfde plaats.

United wist de laatste twee wedstrijden niet winnend af te sluiten. Eerst verloor het met 1-3 in eigen huis van concurrent Chelsea en vervolgens speelde het met 1-1 gelijk tegen West Ham United. Een gemiste kans, want United had bij twee overwinningen het ticket voor de Champions League al veilig kunnen stellen.

Wat denken de bookmakers van Leicester City – Manchester United?

De bookmakers zien Manchester United als de favoriet voor de overwinning. Een zege van die ploeg staat gequoteerd op 2.17. Een overwinning van Leicester City staat gequoteerd op 3.10 en een gelijkspel op 3.35.

Terug in de tijd

De eerste ontmoeting tussen Leicester City en Manchester United stond op 14 september 2019 op het programma. Toen won United met 1-0 op Old Trafford. De enige treffer van de wedstrijd viel al in de achtste minuut. Marcus Rashford benutte toen een strafschop.

Teamnieuws

Bij Leicester City zijn er afwezigen. Bij de thuisploeg zijn Ricardo Pereira en Caglar Söyüncü er niet bij. Pereira heeft een kruisbandblessure en Söyüncü is geschorst door een rode kaart. Bij Manchester United is er niemand afwezig, maar staat er wel een speler op scherp. Daniel James is bij een volgende gele kaart geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd.

Leicester City – Manchester United tip

Het is een duel waarbij er veel op het spel staat. Leicester moet winnen om een ticket voor de Champions League in de wacht te slepen en United heeft aan een gelijkspel genoeg. Gezien de belangen en het feit dat beide ploegen niet veel voor elkaar onder doen dit seizoen, lijkt een gelijkspel een realistische gedachte. Dat is ook onze tip bij Leicester City – Manchester United. Deze weddenschap heeft een quotering van 3.35 bij Toto.

Leicester City – Manchester United Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Leicester City: 3.10
Gelijkspel: 3.35
Winst Manchester United: 2.17