18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Leicester City – Liverpool voorspelling – wedden, quotes en tip 26 december 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Leicester City – Liverpool, Premier League
Aanvang: Donderdag 26 december 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Meer dan 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.61

De Eredivisie ligt stil, maar de Premier League gaat gewoon door met de kerst. En het is niet zomaar een ronde, want Leicester City – Liverpool staat op het programma. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Nog altijd op de tweede plaats

Leicester City speelde vorige week een belangrijke competitiewedstrijd tegen Manchester City, dat één plek lager stond. Het gat zou dus verkleind worden of juist groter gemaakt worden. Jamie Vardy schoot zijn ploeg in de 22e minuut op een 0-1 voorsprong. Hier kwam al snel verandering in en uiteindelijk was het ook Manchester City dat met een 2-1 voorsprong de rust in ging. In de tweede helft werd het ook nog 3-1 en dit was de einduitslag. Dit betekent dat Leicester City nog maar één punt boven Manchester City staat, maar dus nog wel de nummer twee van de Premier League is.
De man in vorm bij Leicester City is Jamie Vardy, die dus ook tegen Manchester City wist te scoren. Hij is momenteel de topscorer van de Premier League met zeventien doelpunten. Een doelpunt van hem heeft donderdagavond een quote van 2.14.

Winnaar WK voor clubs

Liverpool heeft een erg goed jaar achter de rug, met natuurlijk het winnen van de Champions League en de Super Cup. In het afgelopen weekend voegde de club daar nog een prijs aan toe, want het won het WK voor clubs. The Reds versloegen Flamengo met 1-0 in de finale. Roberto Firmino was de grote man met zijn doelpunt in de negende minuut van de verlenging. Het was dus een zware strijd, waarin Liverpool toch aan het langste eind trok.
The Reds zijn ook goed op weg om in 2020 prijzen te pakken, want het gaat ruim aan de leiding in de Engelse competitie. Het gat met de nummer twee, en tegenstander van donderdag, Leicester City is tien punten. Liverpool liet nog maar één keer punten liggen in dit Premier Leagueseizoen, want het speelde één keer gelijk. De andere zestien duels werden allemaal gewonnen.

Weinig blessures

Bij zo’n topwedstrijd als dit hoopt iedereen natuurlijk op de sterkst mogelijke elftallen. Donderdag kunnen de trainers bijna over alle spelers beschikken, dus dat is goed nieuws voor de voetballiefhebbers. De enige opvallende afwezigen zijn Joël Matip en Fabinho van Liverpool. Zij zijn allebei geblesseerd en niet fit genoeg om deze wedstrijd te spelen.

Late beslissing

In oktober kwamen de teams elkaar voor het laatst tegen en toen ging het ook om een competitiewedstrijd. Liverpool kwam na 40 minuten op voorsprong door een doelpunt van Sadio Mané. Tien minuten voor tijd dacht Leicester toch nog met een punt naar huis te gaan, want het kwam op gelijke hoogte door James Maddison. Dit bleek toch niet genoeg uiteindelijk. Liverpool kreeg namelijk in de blessuretijd nog een penalty en die werd koelbloedig afgemaakt door James Milner, waardoor The Reds met 2-1 wonnen. Dit was al met al wel een terechte overwinning, want Leicester creëerde te weinig kansen om recht te hebben op de zege. Donderdag heeft een zege van Liverpool een quote van 2.03.

Leicester City – Liverpool tip

Beide clubs scoren makkelijk dit seizoen en ze zijn aan elkaar gewaagd. De kans is groot dat Leicester en Liverpool allebei zullen scoren en dat dit niet bij één doelpunt blijft. De tip bij deze wedstrijd is daarom dat er meer dan 2.5 doelpunten gescoord worden. Deze voorspelling van Leicester City – Liverpool heeft een quote van 1.61.

Leicester City – Liverpool Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Leicester City: 3.25
Gelijkspel: 3.60
Winst Liverpool: 2.03