18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Lazio – AC Milan voorspelling – wedden, quotes en tip 26 februari 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Lazio – AC Milan, Coppa Italia
Aanvang: dinsdag 26 februari 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: winst AC Milan
Bookmaker: Toto
Quote: 2.70

De loting voor de halve finales van de Coppa Italia zorgde voor een ontmoeting tussen twee subtopclubs: Lazio – AC Milan. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Vormdip

Lazio staat nog niet waar het wil staan dit seizoen. De doelstelling was om aan te haken bij de subtop, maar na vijfentwintig speelrondes staan de Romeinen op de achtste plaats. Lazio heeft nog wel een wedstrijd tegoed en stijgt bij een overwinning naar plek zes. De komende periode zal Lazio willen concurreren met Internazionale, AC Milan en de aartsrivalen van AS Roma. Ook het avontuur in de Europa League is voorbij na een dubbele nederlaag tegen Sevilla (0-1 en 2-0).

De Coppa Italia lijkt dan ook een mooie mogelijkheid om de prijzenkast extra te vullen. Eerder dit toernooi rekende de ploeg van coach Simone Inzaghi af met Novara (4-1) en Internazionale (1-1, winst na strafschoppen). Sowieso staat voor Lazio een belangrijke periode voor de deur, met naast dit bekertreffen ook competitieduels met AS Roma en Internazionale. Tip: denk je dat Lazio de beker gaat winnen, dan kun je hierop wedden. Deze voorspelling heeft een quote van 3.35.

Goede transferwinter

Afgelopen transfermarkt nam de clubleiding van AC Milan afscheid van de Argentijnse spits Gonzalo Higuaín, die terugkeerde naar Juventus en direct verhuurd werd aan Chelsea. Hiervoor haalde de club van coach Gennaro Gattuso twee nieuwe spelers terug. Aanvallende middenvelder Lucas Paquetá kwam over van Flamengo en de Poolse spits Krzysztof Piątek werd gekocht van Genoa, waar hij 19 keer had weten te scoren in 21 officiële duels.

Ook in Milaan liet de voor 35 miljoen euro aangetrokken aanvaller direct van zich spreken. Hij speelde zes duels voor AC Milan en was daarin al goed voor zeven doelpunten. Alleen in de competitie tegen Napoli kwam hij niet tot een doelpunt, maar die wedstrijd eindigde ook in 0-0. Daarna scoorde hij in alle wedstrijden één of twee keer. Dit kan een goede tip zijn voor je voorspelling op deze bekerwedstrijd. Wedden op een doelpunt van Piątek geeft je namelijk een quote van 2.13.

Onderlinge resultaten

Deze twee clubs gaan vaak gelijk op tegen elkaar. Van de laatste zes ontmoetingen eindigden er namelijk vier in een gelijkspel. Beide teams wisten tevens één keer te winnen. De laatste Lazio – AC Milan eindigde in 1-1, afgelopen november.

Teamnieuws

Lazio moet het tegen AC Milan stellen zonder Wallace en Bastos, die nog een tijdje langs de kant staan. Luiz Felipe, Jordan Lukaku, Luis Alberto en Valon Berisha zijn ook onzeker voor dit duel.

Bij AC Milan is Mattia Caldara teruggekeerd op de groepstraining en het lijkt een kwestie van tijd voor hij weer kan gaan voetballen. Cristian Zapata en Giacomo Bonaventura zijn er sowieso niet bij.

Lazio – AC Milan tip

Het belooft een spannend bekertreffen te worden tussen twee clubs die de beker als enige mogelijke prijs zien. De goede vorm van AC Milan (en Piątek) kan wel eens de doorslag gaan geven, wat je ook mee kunt nemen in je voorspelling. Tip: wedden op winst van AC Milan met een quote van 2.70 bij Toto.

Lazio – AC Milan Coppa Italia wedden

Quotes bij Toto

Winst Lazio: 2.55
Gelijkspel: 3.25
Winst AC Milan: 2.70