18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Juventus- Internazionale voorspelling – wedden, tips en quotes 7 december 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Juventus – Internazionale, Serie A
Aanvang: vrijdag 7 december 2018, 20.30 uur
Beste wedtip: minder dan 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.90

Na 14 duels in de Serie A lijkt de Italiaanse voetbalcompetitie nu reeds van alle spanning te zijn ontdaan. Juventus is weer ongenaakbaar. De Turijnse formatie neemt het in speelronde 15 op tegen nummer 3 Internazionale. Dit zijn de tips en quotes bij het wedden op Juventus – Internazionale.

Amper een gemiddelde van 2 goals per duel

Juventus speelde dit seizoen tot dusver 19 officiële duels. Daarvan werden er slechts 2 niet gewonnen: de Serie A-thuiswedstrijd tegen Genoa eindigde in 1-1 en in de CL verloren de Bianconeri op eigen terrein van Manchester United met 1-2.

Scoren doet Juventus niet apart veel: met 31 goals in 14 competitieduels komt de ploeg uit Turijn net boven het gemiddelde van 2 doelpunten per wedstrijd uit. Het is vooral de defensie waarop andere clubs zich stukbijten. Juventus incasseerde slechts 8 goals in competitieverband. In zijn laatste 3 Serie A-duels hield Juventus telkens de nul.

Inter scoorde niet tegen Juventus in 4 van zijn laatste 6 competitieduels tegen de Bianconeri. Wedden op Juventus wint zonder tegendoelpunt is gequoteerd op 2.34. Aangezien Inter 27 goals in 14 competitieduels maakte, is de wedoptie minder dan 2.5 goals aan te raden. Deze is gequoteerd op 1.90. Weddden op Juventus wint & minder dan 2.5 goals is gequoteerd op 3.50. Voorspellen dat Juventus wint & minder dan 3.5 goals heeft een quotering van 2.14.

Het fenomeen Icardi

Van enige consistentie in de prestatiecurve van Inter in de Serie A 2018/19 is geen sprake. De Nerazzurri wisselen fraaie zeges op top 5-ploegen (zeges van 1-0 op AC Milan en 0-3 op Lazio) af met nederlagen tegen middenmoters (1-0 tegen Sassuolo, 0-1 tegen Parma en 4-1 tegen Atalanta Bergamo).

Inter leunt sterk op Mauro Icardi. De Argentijn staat momenteel op 8 Serie A-goals en neemt daarmee bijna een derde van Inters goals voor zijn rekening. Icardi is altijd in vorm als het om duels tegen Juve gaat: hij scoorde in 11 duels 8 maal. Ondanks die verbluffende statistieken heeft hij een hoge quotering van 2.80 voor het maken van een goal tegen Juventus. Dat kan een lucratieve wedoptie zijn.

Na een wat moeizaam begin heeft Cristiano Ronaldo zijn draai gevonden bij Juventus. Hij staat inmiddels op 10 Serie A-goals. Voorspellen dat hij de openingstreffer van het duel Juventus – Internazionale maakt, is gequoteerd op 2.85. Wedden op Mario Mandzukic, reeds goed voor 6 competitiegoals, als laatste doelpuntenmaker van het duel Juventus – Internazionale heeft een quotering van 3.55.

Op zijn best in topduels

De recente historie laat zien dat duels tussen Juventus en Internazionale vaak na rust ontbranden: 4 van de laatste 6 Serie A-duels kenden een 0-0 ruststand. Wedden op ‘in de 2 helft wordt het meest gescoord’ is gequoteerd op 2.01. Voorspellen dat er in de 1e helft minder dan 0.5 goal wordt gescoord, is gequoteerd op 2.85. Wedden op beide teams scoren in de 2e helft heeft een quotering van 3.10.

Juventus staat de laatste jaren op eenzame hoogte in de Serie A, maar dat duels tegen Inter een hapklare brok zijn gaat te ver. Juventus speelde in 2 van zijn laatste 4 thuisduels gelijk tegen Inter. Daarom is de wedmogelijkheid ‘Dubbele kans: X of Internazionale wint’, gequoteerd op 2.10, er één om in de gaten te houden.

Daar staat tegenover dat Juventus dit seizoen al zijn duels tegen clubs uit de top 5 minimaal met 2 goals verschil won. Wedden op Juventus wint met handicap -1 heeft een quotering van 2.41. Zowel tegen Lazio als tegen AC Milan won Juventus beide helften. Voorspellen dat Juventus tegen Internazionale beide helften wint, is gequoteerd op 3.25.

Teamnieuws

Juventus mist zijn Duitse middenvelders Emre Can en Sami Khedira. Verdedigers Alex Sandro en Andrea Barzagli zijn eveneens niet van de partij. Internazionale moet het stellen zonder verdedigers Dalbert Henrique en Sime Vrsaljko. Middenvelder Radja Nainggolan is hersteld van zijn blessure, maar zijn meespelen tegen Juventus is twijfelachtig.

Juventus – Internazionale tip

Juventus is nauwelijks te verslaan in de Serie A. Inter presteert niet constant genoeg, maar staat er dit seizoen wel in topduels. De laatste jaren zijn de in Turijn gespeelde duels tussen Juventus en Internazionale niet rijk aan goals: in de 4 laatste duels vielen er telkens minder dan 2.5 goals. Tip bij het wedden op Juventus – Internazionale: minder dan 2.5 goals, bij Toto gequoteerd op 1.90.

Juventus – Internazionale Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Juventus: 1.54
Gelijkspel: 3.85
Winst Internazionale: 5.85