18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Juventus – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 1 maart 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Juventus – Internazionale, Serie A
Aanvang: Zondag 1 maart 2020, 20.45 uur
Beste wedtip: Beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.79

In Italië staat er een erg mooi affiche op het programma, want koploper Juventus neemt het op tegen Internazionale dat ook nog meedoet om de titel. Er mogen helaas geen toeschouwers aanwezig zijn vanwege het coronavirus, maar de wedstrijd gaat gewoon door. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Juventus – Internazionale.

Niet zo oppermachtig als eerst

Juventus was lang op weg om ongeslagen kampioen te gaan worden in Italië, maar de laatste weken loopt het allemaal wat stroever. Zo verloor de koploper in januari van Napoli en in februari zelfs tegen Hellas Verona. Door deze nederlagen kunnen Lazio Roma en Internazionale nog altijd aanhaken, waardoor de titelstrijd blijft leven.

Juventus heeft namelijk 60 punten, Lazio 59 en Inter 54. Een overwinning van De Oude Dame zou zondag dus betekenen dat Inter zo goed als afhaakt in deze titelrace.

Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten zullen niet met een heel goed gevoel aan de wedstrijd beginnen. Eerder deze week werd er in de Champions League namelijk met 1-0 verloren van Lyon, waardoor ze voor een lastige klus staan tijdens de return.

Aanhaken of afhaken

Zoals gezegd staat er veel op het spel voor beide teams en voor Inter is dit vooral aanhaken of afhaken in de titelstrijd. Wanneer het verliest haakt het voor even af, bij een gelijkspel is het nog niet gespeeld en bij een overwinning wordt het alleen maar spannender. De club uit Milaan heeft nog een wedstrijd in te halen tegen Sampdoria en deze kan ook nog eens heel belangrijk zijn voor de eindstand.

De vorm bij de blauw-zwarten is dit seizoen, net als bij Juventus, wel eens beter geweest. Het verloor in februari tegen Napoli in de eerste halve finale van de Coppa Italia met 0-1 en in diezelfde week was Lazio Roma ook nog eens met 2-1 te sterk in de competitie.

Internazionale wist wel door te dringen tot de achtste finales van de Europa League. De Italianen wonnen over twee wedstrijden gezien met 4-1 van Ludogorets. Romelu Lukaku was in allebei de duels één keer trefzeker.

Al de grote sterspelers inzetbaar

Aan beide kanten zijn weinig afwezigen, waardoor de Derby D’Italia een mooie wedstrijd beloofd te worden. Bij Juventus mist alleen Merih Demiral, maar inmiddels is de captain Giorgio Chiellini weer aan het terugkeren. Douglas Costa lijkt ook net op tijd fit om minuten te kunnen maken tegen Inter.

Het leek er lang op dat Inter het moest gaan doen zonder eerste doelman Samir Handanovič vanwege een blessure aan zijn vinger. De Sloveen stond nog niet onder de lat in de Europa League duels, maar dit was om ervoor te zorgen dat hij op tijd fit zou zijn voor de wedstrijd tegen Juventus. Dit lijkt zijn vruchten af te werpen, want de kans is erg groot dat hij zondag zijn rentree maakt.

Argentijnse doelpuntenmakers

De teams speelden in de eerste seizoenshelft al tegen elkaar en dit werd een erg spannend duel met goede kansen voor beide kanten. Juventus kwam al snel op voorsprong (4’) door een doelpunt van Paulo Dybala. Heel lang kond de club er niet van genieten, want in de 18e minuut stond het weer gelijk door een rake penalty van Lautaro Martínez.

Toch was het uiteindelijk een andere Argentijn die de wedstrijd besliste. Gonzalo Higuaín maakte zichzelf onsterfelijk door zijn club in de 80e minuut naar de overwinning te helpen. Juventus won hierdoor uiteindelijk met 1-2. Dit was gezien de kansen een eerlijke uitslag, want de koploper van de Serie A creëerde nou eenmaal een stuk meer kansen.

Dit keer heeft een overwinning van Juventus een quote van 2.22 en een zege van Inter levert een quotering van 3.35 op.

Juventus – Internazionale tip

De teams verkeren allebei niet in topvorm, maar er staat veel op het spel in dit duel. Zowel Juventus als Inter beschikt over enorm goede aanvallers, waardoor de clubs dan ook bijna in elke wedstrijd scoren. Eerder dit seizoen werd het een erg spannende ontmoeting waarin de teams ook allebei scoorden. De tip bij deze wedstrijd is: Beide teams scoren. Deze voorspelling van Juventus – Internazionale heeft een quote van 1.79.

Juventus – Internazionale Serie A wedden

Quotes bij Toto
Winst Juventus: 2.22
Gelijkspel: 3.30
Winst Internazionale: 3.35