18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Juventus – AC Milan voorspelling – wedden, quotes en tip 16 januari 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Juventus – AC Milan, Supercoppa
Aanvang: woensdag 16 januari 2018, 18.30 uur
Beste wedtip: winst Juventus
Bookmaker: Toto
Quote: 1.51

In Italië staat er een mooi affiche op het programma: Juventus – AC Milan. Deze wedstrijd wordt gepeeld in het kader van de Suppercoppa, oftewel de Supercup. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Juventus – AC Milan.

Stevig aan kop

Juventus is de trotse koploper in Italië. De Oude Dame staat op de eerste plaats met 53 punten uit 19 wedstrijden. Juve heeft nog altijd geen enkele wedstrijd verloren dit seizoen. Het won in totaal 17 keer en speelde daarnaast nog twee keer gelijk.

De laatste wedstrijd die Juve speelde was er een in het kader van de Italiaanse beker, de Coppa Italia. Het moest hiervoor de reis naar Bologna maken voor het duel met Bologna FC. Juventus had niet zoveel moeite met de nummer 18 van de competitie. Door goals van Federico Bernardeshi en Moise Kean bereikte Juve de volgende ronde in het bekertoernooi.

Nu staat dus het duel tussen de landskampioen en de bekerwinnaar op het programma: De Suppercoppa. De bookmakers zien Juventus als grootste kanshebber voor deze prijs. Een lage quotering van 1.51 is namelijk verbonden aan overwinning van Juve. Een gelijkspel staat op 3.90 en een overwinning van AC Milan op 6.25.

Verloren finale tegen Juventus

AC Milan is al jaren niet meer wat het geweest is. De Milanezen zijn terug te vinden op de vijfde plaats met 31 punten uit 19 wedstrijden. Er werd acht keer gewonnen, zeven keer gelijkgespeeld en vier keer verloren.

De bekerfinale van afgelopen seizoen kent exact dezelfde teams als de wedstrijd om De Suppercoppa. Juventus en AC Milan stonden toen ook al tegen over elkaar. Het werd een afstraffing voor AC Milan want Juventus wist met maar liefst 4-0 te winnen. Het is voor AC Milan dus ook een kans om zich te revancheren voor de forse nederlaag.

Ook AC Milan speelde een wedstijd voor de Coppa Italia. De Milanezen reisden hiervoor af naar Sampdoria. Het duel verliep moeizaam want er moest een verlenging aan te pas komen. In die verlenging zorgde Patrick Cutrone er persoonlijk voor dat Milan de volgende ronde bereikte. Hij scoorde namelijk twee keer in zes minuten.

Onderlinge resultaten

Juventus en AC Milan zijn alweer toe aan hun 199e onderlinge wedstrijd. De statistieken zijn in het voordeel van Juve met 80 overwinningen. AC Milan wist 60 keer te winnen en het eindigde 58 keer in een gelijkspel.

Het laatste onderlinge duel werd gespeeld op 11 november 2018. Het werd toen 0-2 voor de ploeg uit Turijn.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Juventus kan men geen beroep doen op Daniele Rugani, Joao Cancelo, Mario Mandzukic, Mehdi Benatia en Andrea Barzagli.

Bij AC Milan staan de volgende spelers aan de kant: Giacomo Bonaventura, Mattia Caldera en Lucas Biglia.

Juventus – AC Milan tip

Juventus won de finale van de Coppa Italia al glansrijk van AC Milan en beschikt daarnaast ook over een betere selectie. Het krachtsverschil zal ook in deze wedstrijd te groot zijn en daarom is de beste Juventus – AC Milan tip dat Juventus wint met een quotering van 1.51 bij Toto.

Juventus – AC Milan Suppercoppa wedden

Quotes bij Toto

Winst Juventus: 1.51
Gelijkspel: 3.90
Winst AC Milan: 6.25