18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Isloch – Slavia Mozyr voorspelling – wedden, quotes en tip 18 april 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Isloch – Slavia Mozyr, Wit-Rusland Premier League
Aanvang: zaterdag 18 april 2020, 13.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.93

Er is voorlopig nog geen einde gekomen aan de Wit-Russische Premier League, waar deze week de nummers tien en zes tegen elkaar spelen. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Isloch – Slavia Mozyr.

Klad

Isloch leek het seizoen niet beter te kunnen beginnen. Achtereenvolgens werden Neman Grodno en Smolevichy met 1-0 verslagen, waarmee de nummer vijf van vorig seizoen opeens meedraaide bij de bovenste plekken. Dat was ook de doelstelling van de club. Sinds de promotie naar de Wit-Russische Premier League in 2015 eindigde Isloch respectievelijk als zevende, elfde, tiende en vijfde. Dit jaar werd het tijd om de topdrie van het land uit te dagen.

Maar vanaf wedstrijd drie kwam de klad erin voor Isloch. Ook het derde duel werd in eigen huis gespeeld, maar dit leidde niet bepaald tot een overwinning. Van FK Slutsk werd met 2-3 verloren, waarna ook de uitwedstrijd bij Dinamo Brest verloren ging (3-1). Na twee clean sheets op een rij kreeg Isloch dus twee keer drie tegengoals. Tip: je kunt wedden dat dit opnieuw gebeurt in deze wedstrijd. De voorspelling ‘Slavia Mozyr’ scoort drie keer of vaker krijgt een quote van 10.50.

Slavia Mozyr begon het seizoen precies zoals Isloch de laatste weken beleefde. De eerste wedstrijd ging met 3-1 verloren op bezoek bij FK Slutsk. Hierna rechtten de mannen van de nummer acht van vorig jaar de rug en versloeg men verrassend twee topcubs. Recordkampioen BATE Borisov werd met 2-1 verslagen en daarna moest regerend kampioen Dinamo Brest eraan geloven. Op bezoek in de Wit-Russische hoofdstad wist Slavia Mozyr met 1-2 te winnen.

De laatste twee wedstrijden leverden weliswaar niet veel doelpunten op, maar laten wel zien dat Slavia in een goede vorm steek. Eerst werd in de Wit-Russische beker gespeeld tegen BATE, wat met 1-0 verslagen werd. Hierna speelde de club tegen degradatiekandidaat Ruh Brest, met als uitslag 0-0. Weinig goals dus. Je kunt dit als tip gebruiken voor je voorspelling. Wedden op ‘minder dan 2,5 goals’ levert een quote op van 1.56.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan gaan de beide teams precies gelijk op. Van de laatste zes wedstrijden wisten beide teams er drie te winnen. Het doelsaldo is met 7-8 licht in het voordeel van Slavia. De laatste Isloch – Slavia Mozyr was vorig jaar juli en eindigde in 2-1.

Teamnieuws

De aanval van Isloch zal opnieuw bestaan uit Nikolai Yanush, Aleksandr Makas en Momo Yansane. Het middenveld is nog onzeker, aangezien Vladislav Glinskiy een blessure heeft en Aleksandr Bychenok en Oleg Patotskiy nog onzeker zijn.

Slavia Mozyr moet het ook stellen zonder een paar spelers. Dennis Tetteh en Aleksandr Anufriev vielen vorige week uit met een blessure, terwijl Maksym Slyusar sowieso niet mee kan spelen.

Isloch – Slavia Mozyr tip

Isloch – Slavia Mozyr: beide teams zijn behoorlijk wisselvallig tot nu toe. In de wedstrijden van Isloch vallen de laatste tijd veek goals en bij Slavia Mozyr juist weinig. Wel weten beide teams vaak te scoren. Tip: wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.93 bij Toto.

Isloch – Slavia Mozyr Wit-Rusland Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Isloch: 2.06
Gelijkspel: 3.05
Winst Slavia Mozyr: 3.25