18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 11 december 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Internazionale – PSV, Champions League
Aanvang: Dinsdag 11 december 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: Internazionale wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.32

PSV is al uitgeschakeld in de Champions League, maar speelt dinsdag in Italië nog wel de laatste groepswedstrijd tegen Internazionale. Die club heeft nog genoeg om voor te spelen en zal dus alles op alles zetten om te winnen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Internazionale – PSV.

Derde in beide competities

Inter verloor vrijdag van koploper Juventus en liep daardoor een nog grotere achterstand op in de Serie A. Het heeft na vijftien speelrondes al veertien punten minder dan die club. Het lijkt al een gat dat niet meer te dichten is door Inter. Daardoor is de Champions League nog belangrijker dan eerst, want dit is nog een manier om het seizoen glans te geven.

 
De Italiaanse ploeg staat in dat toernooi net als in de Serie A derde en dat is niet genoeg om zich te plaatsen voor de knock-outfase. Op de tweede plek staat Tottenham met hetzelfde aantal punten als Inter. De wedstrijd tegen PSV is dus erg belangrijk. Als de ‘Nerazzurri’ winnen van de Eindhovenaren, dan is de kans groot dat ze toch door gaan in de Champions League. Tottenham speelt de laatste groepswedstrijd namelijk uit bij Barcelona. De vorige keer won de Spaanse ploeg dat duel met 2-4 in Engeland.

Slechts een misstap

Vrijdag speelde PSV in de Nederlandse competitie tegen Excelsior. In dat duel lieten de Eindhovenaren zien dat het verlies tegen Feyenoord slechts een misstap was. Ze wonnen namelijk kinderlijk eenvoudig met 6-0 van Excelsior.

 
De regerend landskampioen heeft nu veertien van de vijftien wedstrijden gewonnen in de Eredivisie. PSV staat met 42 punten bovenaan, gevolgd door Ajax en Feyenoord. De koploper maakte in vijftien wedstrijden 54 goals, dat zijn ongeveer 3.5 doelpunten gemiddeld per wedstrijd.

 
In de Champions League gaat het een stuk minder met de club uit Eindhoven. Het won nog geen enkele wedstrijd en is daardoor al uitgeschakeld. PSV heeft ook geen mogelijkheid meer om in te stromen bij de Europa League, want het gat met de nummer drie uit de groep is zes punten. De quote van een overwinning van PSV is dan ook erg hoog dinsdag, namelijk 8.00.

Eerder dit seizoen

PSV en Inter kwamen elkaar in de tweede speelronde van de Champions League tegen. De Eindhovenaren kwamen thuis in de 28e minuut op voorsprong door een goal van Pablo Rosario. In de 41e minuut raakte Samir Handanovic buiten zijn strafschopgebied de bal met zijn hand. Daardoor ging er een grote kans van PSV verloren. De Sloveense doelman kreeg slechts geel tot veel verbazing van de Eindhovenaren. Het leek of de spelers van PSV er na dat moment even niet bij waren, want Inter maakte kort voor rust nog de gelijkmaker. Een kwartier na rust zette Mauro Icardi de Italianen op voorsprong. Dat bleek later de winnende goal, want het duel eindigde in 1-2. Inter is dinsdag de favoriet, want een overwinning van de Italiaanse club heeft een quote van 1.32.

Internazionale – PSV tip

PSV speelt nergens meer voor en zal dus niet te veel risico nemen met de basisspelers. De Eindhovense club maakte tot nu toe ook nog geen indruk in de Champions League. Voor Inter is dit een hele belangrijke wedstrijd, want het is bij een gelijkspel of een overwinning nog door naar de knock-outfase. De laatste keer dat de ploegen elkaar troffen, won Inter. De tip bij deze wedstrijd is dat Internazionale wint. Deze voorspelling heeft een quote van 1.32 bij Toto.

Internazionale – PSV Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Internazionale: 1.32
Gelijkspel: 5.15
Winst PSV: 8.00