18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – Juventus voorspelling – wedden, quotes en tip 6 oktober 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Internazionale – Juventus, Serie A
Aanvang: Zondag 6 oktober 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Winst Juventus
Bookmaker: Toto
Quote: 2.75

In Italië staat zondag de Derby d’Italia op het programma, oftewel Internazionale – Juventus. Deze clubs zijn momenteel ook de nummer één en twee in de Serie A, dus de belangen zijn groot. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Koploper van de Serie A

Inter is nog maar de enige in de Italiaanse competitie die tot nu toe alles gewonnen heeft. Door deze resultaten staat het twee punten boven de nummer twee, Juventus. Dit zijn dan ook de twee grootste kanshebbers voor de titel, waardoor dit duel zo vroeg in de competitie al erg belangrijk is. De bookmakers zien Internazionale in eigen huis wel als favoriet en ze achten de kans hierdoor groter dat de koploper uit gaat lopen, dan dat Juventus na deze speelronde bovenaan staat. Een overwinning van de thuisploeg heeft namelijk een quote van 2.57 en een zege van de uitploeg een quotering van 2.75. De verschillen zijn dus wel erg klein.
Eerder deze week liep het niet goed af voor Inter, want in de Champions League gaf het een voorsprong uit handen tegen Barcelona. Het kwam in de tweede minuut al op voorsprong door Lautaro Martínez, maar door twee goals van Luis Suárez werd het toch nog 2-1 voor de Spanjaarden.

Op de jacht

Voor Juventus verliep de doordeweekse Champions League-ronde voortvarender, want het won overtuigend van Bayer Leverkussen. Het was sterker en kreeg hierdoor ook veel meer kansen dan de Duitse tegenstander. Die club kwam namelijk heel moeilijk tot echte kansen. De Oude Dame won uiteindelijk met 3-0 door goals van Gonzalo Higuaín, Federico Bernardeschi en natuurlijk Cristiano Ronaldo.
De landskampioen doet het ondanks de huidige tweede plaats ook gewoon goed in de Serie A. Het is net als Inter ook nog ongeslagen, maar het speelde één keer gelijk en won de rest. Dat gelijke spel was een aantal weken geleden tegen het gevaarlijke Fiorentina. Juventus is inmiddels weer drie wedstrijden zonder puntverlies in de Italiaanse competitie.

Beiden zonder aantal belangrijke spelers

Inter moet het zondag naar alle waarschijnlijkheid zonder de twee grote aankopen van de afgelopen transferperiode doen. Alexís Sanchez is namelijk geschorst, omdat hij vorige week twee keer geel kreeg. Het is daarnaast nog onzeker of Romelu Lukaku aan de aftrap zal verschijnen, want hij heeft een spierblessure en werd hierdoor tegen Barcelona gespaard.
Bij Juventus zijn er ook een paar bepalende spelers geblesseerd, maar bij De Oude Dame zijn dit voornamelijk verdedigers. Giorgio Chiellini is al een tijdje geblesseerd en hij is ook de belangrijkste afwezige. Ook de rechtsback van Juventus, Danilo, kampt met een blessure en is nog niet op tijd fit. Dat is ook de reden waarom Juan Cuadrado in de Champions League als rechtervleugelverdediger fungeerde. In de aanval mist de landskampioen van Italië maar één speler en dit is Douglas Costa.

Puntendeling

In het seizoen 2018/19 kende dit affiche geen winnaar en dit was gezien het spelbeeld een terechte uitkomst. Inter had wel licht de overhand, maar beide teams kregen kansen om het duel naar zich toe te trekken. De thuisploeg begon goed en kwam hierdoor na zeven minuten al op voorsprong door een goal van Radja Nainggolan. De stand bleef lang zo, maar in de tweede helft was het niemand minder dan Cristiano Ronaldo die de stand gelijk trok en hiermee ook de eindstand bepaalde op 1-1.

Internazionale – Juventus tip

Het belooft een mooie wedstrijd te worden, maar er missen wel een paar belangrijke spelers. Vooralsnog lijkt het erop dat Inter hier het meeste last van zal hebben – dit team moet ook nog bekomen van de nederlaag in de Champions League. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat Juventus wint en deze voorspelling van Internazionale – Juventus heeft een quote van 2.75.

Internazionale – Juventus Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Internazionale: 2.57
Gelijkspel: 3.05
Winst Juventus: 2.75