18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – Getafe voorspelling – wedden, quotes en tip 5 augustus 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Internazionale – Getafe, Europa League
Aanvang: woensdag 5 augustus 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Internazionale wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.61

De nationale competities zijn afgelopen en de Europese competities staan op het punt van beginnen. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Internazionale – Getafe.

Nippertje

Lang leek Lazio de beste papieren te hebben om dit jaar kampioen van Italië te worden. Daarna leek Internazionale op pole position te liggen en uiteindelijk was het toch voor de negende keer op een rij Juventus. Maar het werd nog spannend in de laatste wedstrijden. Uiteindelijk was het verschil tussen de kampioen en nummer twee Internazionale maar een punt. Het was dus op het nippertje. Wat als Inter eerder al meer punten had gepakt?

De eindsprint voor plek twee was succesvol voor Internazionale. Zeker wanneer je kijkt naar de laatste reeks wedstrijden. Na een reguliere 0-3 tegen laagvlieger Genoa werd namelijk knap met 2-0 van Napoli en met 0-2 van directe concurrent Atalanta Bergamo gewonnen. Door de drie overwinningen op een rij zonder tegengoal zal Internazionale met veel vertrouwen toewerken naar deze wedstrijd. De Italianen zijn dit seizoen een van de grote favorieten om de Europa League te winnen.

Ineenstorting

De vijfde plek van vorig seizoen leek aan te geven dat Getafe bezig was aan een opmars in de Spaanse competitie. Onder leiding van coach José Bordalás is de club niet bepaald een van de meest sprankelende teams van Spanje geworden, maar het zorgde wel voor resultaat. Dit seizoen ging het ook goed in de Europa League, waar Trabzonspor, FK Krasnodar en Ajax al werden uitgeschakeld. Maar toch zullen de fans van Getafe nu met weinig vertrouwen uitkijken naar dit duel.

Sinds de herstart van de Spaanse competitie beleefde Getafe namelijk een ware ineenstorting. Er werd één keer gewonnen, vijf keer gelijkgespeeld en vijf keer verloren. Door al deze resultaten viel de club tijdens de laatste speelronde buiten de plekken voor Europees voetballen. Alleen een wonder, het winnen van de Europa League dit seizoen, is genoeg voor een ticket voor een Europese competitie van volgend seizoen.

Onderlinge resultaten

De wedstrijd Internazionale – Getafe stond nog nooit gepland in Eurpees verband.

Teamnieuws

Voorin moet coach Antonio Conte nog keuzes maken, aangezien huurling Alexis Sánchez zijn laatste tijd bij Internazionale ingaat. Ondertussen keert Lautaro Martínez terug van een schorsing. Middenvelders Stefano Sensi en Matías Vecino zijn geblesseerd.

Bij Getafe weinig personele problemen. Er zijn geen spelers met een blessure of schorsing, dus José Bordalás heeft vrij te kiezen. Alleen aanvaller Deyverson is er niet bij, aangezien zijn huurperiode afliep en hij terugkeerde naar Brazilië.

Internazionale – Getafe tip

Internazionale – Getafe: alle signalen wijzen erop dat de thuisploeg veel te sterk is voor Getafe. Tip: wedden op de voorspelling ‘Internazionale wint’ met een quote van 1.61 bij Toto.

Internazionale – Getafe Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Internazionale: 1.61
Gelijkspel: 3.45
Winst Getafe: 4.75