18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Heracles Almelo – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 27 september 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Heracles Almelo – PSV, Eredivisie
Aanvang: zondag 27 september 2020, 16.45 uur
Beste wedtip: PSV wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.73

Neemt de thuisclub revanche voor de oorwassing vorige week of winnen de bezoekers ook hun derde wedstrijd? Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Heracles Almelo – PSV.

Woede

Het was een unicum in de Eredivisie: vier wissels tegelijk. Dat komt natuurlijk ook omdat dat voorheen niet toegestaan was, maar je moet het ook maar durven. Frank Wormuth van Heracles Almelo besloot dertien minuten na rust tegen Willem II de complete aanval te wisselen, net als middenvelder Rai Vloet. Op dat moment stond het 3-0 voor de Tilburgers en Wormuth was gevuld met woede en besloot in te grijpen. Het werd alsnog 4-0. De boodschap is duidelijk: deze week moet het beter.

En dat terwijl de eerste wedstrijd van dit seizoen nog werd gewonnen. In eigen huis kwam Heracles nimmer in de problemen tegen ADO Den Haag en na negentig minuten bleek 2-0 de eindstand. Na dat duel kreeg doelpuntenmaker Silvester van der Water het te hoog in de bol en hij eiste een vertrek. Tip: in beide duels scoorde maar een van de twee ploegen. Je kunt wedden op de voorspelling ‘niet beide teams scoren’ tegen een quote van 2.26.

Doorpakken

De afgelopen weken stellen steeds meer mensen zich de vraag wie eigenlijk de baas is op technisch gebied bij PSV. Is dat John de Jong of toch de nieuwe trainer Roger Schmidt? Als aanwinsten kwamen namelijk Yvon Mvogo en Philipp Max vanuit Duitsland en later werd daar Eran Zahavi aan toegevoegd. Schmidt kent de Israëliër nog uit zijn jaren als coach in China. Zo lijkt toch vooral de trainer een flinke vinger in de pap te hebben op transfergebied.

Het is nu flink doorpakken voor de Eindhovenaren. NS Mura werd uitgeschakeld in de voorrondes van de Europa League en in de Eredivisie begon PSV met twee zeges, op FC Groningen (1-3) en Emmen (2-1). In beide duels blunderde doelman Mvogo, waardoor de nul niet gehouden werd. Je kunt deze statistiek gebruiken om te wedden dat het PSV niet gaat lukken de nul te houden. Voor deze voorspelling heeft TOTO een quote van 1.37.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van de wedstrijd Heracles Almelo – PSV hebben de Eindhovenaren een enorm voordeel. De laatste zes officiële ontmoetingen werden namelijk allemaal door PSV gewonnen, met het doelsaldo 3-16. Vorig seizoen werd het 3-1 in Eindhoven en 0-2 in Almelo.

Teamnieuws

Heracles Almelo moet het stellen zonder doelman Janis Blaswich. De Duitser raakte geblesseerd en wordt de komende wedstrijden vervangen door Michael Brouwer. Rechtsback Navajo Bakboord ligt nog langer uit de roulatie. Na de wedstrijd van vorige week mogen Jeremy Cijntje en Sinan Bakis hopen op een basisplaats.

De blessure van Maximiliano Romero tegen NS Mura kan zomaar zorgen voor een vroeg debuut van Eran Zahavi voor PSV. Anders maakt ook Cody Gakpo kans op een plekje in de basis. Erick Gutiérrez is er door een blessure niet bij. Verder blijft het kiezen voor Roger Schmidt: Mauro Júnior of Mohamed Ihattaren?

Heracles Almelo – PSV tip

Heracles Almelo – PSV: de bezoekers steken in een goede vorm, terwijl Heracles herstellende is van een flinke nederlaag. Het moge duidelijk zijn wie de favoriet is voor deze ontmoeting. Tip: wedden op de voorspelling ‘PSV wint’ met een quote van 1.73 bij Toto.

Heracles Almelo – PSV Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Heracles Almelo: 4.05
Gelijkspel: 3.90
Winst PSV: 1.73