Logo van online wedden bij bookmakers .nl

Wedtips en Nieuws


GambleAware en Crystal Palace slaan handen ineen

15 april 2018 / Tim Giesbers
Wedden Nieuws

GambleAware heeft een overeenkomst gesloten met Premier Leagueclub Crystal Palace om samen meer aandacht te besteden aan de risico’s van wedden op voetbalwedstrijden. Ze zullen advertenties en promotioneel materiaal gaan uitbrengen om deze risico’s onder de aandacht de brengen.

Zo zullen rond wedstrijden van Crystal Palace uitingen worden getoond rond het veld en op de elektronische schermen op Selhurst Park. De voormalige club van coach Frank de Boer heeft sinds 2015 een bookmaker als shirtsponsor. Eerst stond Mansion.com twee jaar op de shirts in Londen en sinds het begin van dit seizoen is dat ManBetX. Hiermee is Crystal Palace een van de negen clubs in de Premier League met een gokkantoor als hoofdsponsor.

“Voorbeeld voor andere clubs”

Marc Etches, CEO van GambleAware, is erg tevreden met de overeenkomst: “Dit is een belangrijke stap in een groter plan om de relatie tussen wedden en voetbal te benadrukken. Crystal Palace is de eerste club die met ons samen gaat werken en dat moet een voorbeeld zijn voor andere professionele clubs.”

“We willen ook echt samenwerken met alle clubs, niet alleen de clubs die samenwerken met wedkantoren op dit moment”, vervolgt Etches. “Alle clubs hebben voordeel van de deals wat betreft televisie-inkomsten en die worden gefinancierd door de steeds groeiende business van wedadvertenties.”

“Trots dat we de eerste zijn”

Voorzitter Steve Parish van Crystal Palace zegt: “Als een Premier Leagueclub zijn we ons zeer bewust van onze verantwoordelijkheid om veilig en verantwoord wedden te promoten. We zijn trots dat we de eerste club zijn die samenwerken met GambleAware en we hopen een rol te spelen om hun diensten meer bekendheid te geven. Zo kunnen we diegenen helpen die hulp nodig hebben.”


Genoemde promoties zijn mogelijk alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Voorwaarden zijn van toepassing. Oudere promoties zijn mogelijk niet geldig meer. Voor details: zie website van de bookmaker. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur. Succes is niet gegarandeerd. Wed aub verantwoord. 18+

* Alle genoemde quoteringen werden aangeboden op het moment van publicatie. Quoteringen kunnen fluctueren. Bezoek de betreffende bookmaker voor de actuele quotes!football line


online-wedden-bookmakers.nl beoordeelt en vergelijkt doorlopend alle grote online bookmakers in Nederland.
Bookmakers | Wedden sites | Sportweddenschappen | Voetball wedden | Live wedden | Online wedden | Online bookmakers
Speel bewust 18+