18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FK Minsk – Torpedo-BelAZ Zhodino voorspelling – wedden, quotes en tip 2 mei 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: FK Minsk – Torpedo-BelAZ Zhodino, Wit-Rusland Premier League
Aanvang: Zaterdag 2 mei 2020, 13.00 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 2.85

Het seizoen is nog jong in de Wit-Russische Premier League en de verschillen zijn daarom nog erg klein. In speelronde zeven gaat nummer drie Torpedo-BelAZ Zhodino op bezoek bij FK Minsk, dat achtste staat. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op FK Minsk – Torpedo-BelAZ Zhodino.

Weggezakt na slechte reeks

FK Minsk begon alleraardigst aan het seizoen door de eerste twee wedstrijden van de competitie te winnen. Daarna ging het bergafwaarts, want in de drie speelronden daarna verliet de club het veld telkens met nul punten. FK Minsk wist zich vorige week pas weer te herpakken in het duel tegen Slavia Mozyr dat toen nog hoger gepositioneerd stond.
De club uit Minsk kwam in deze wedstrijd vlak na rust op een 0-2 voorsprong. Het werd nog even spannend door een goal van Slavia Mozyr in de 79e minuut, maar een paar minuten daarna besliste FK Minsk de eindstand op 1-3. Door deze uitslag heeft het nu negen punten en staat het op de achtste plaats.

Goede resultaten met weinig goals

Torpedo-BelAZ Zhodino scoort vooralsnog erg weinig. De club staat na zes wedstrijden op een mager aantal van vier doelpunten, dit is nog minder dan hekkensluiter Belshina Bobruisk, dat er vijf maakte tot nu toe. Ondanks de lage productie doet Torpedo het toch erg goed, want het staat op de derde plaats met elf punten.
De goede resultaten zijn dan met name aan de verdediging te danken. De nummer drie hoefde nog maar twee tegendoelpunten te incasseren in dit seizoen en deze twee vielen allebei in het duel tegen Dinamo Minsk. Torpedo hield dus in vijf van de zes gespeelde wedstrijden de nul. De weddenschap ‘team 2 krijgt geen tegendoelpunt’ is er dus een om rekening mee te houden. Deze voorspelling levert een quote van 2.59 op.

Twee tegenpolen qua doelpunten

In tegenstelling tot Torpedo scoort FK Minsk juist wel veel, namelijk negen in zes wedstrijden. Dit is bijna het vaakst van heel de Vysjejsjaja Liga. Het probleem is wel dat de club ook veel goals tegen krijgt. Dit waren er tien in de eerste zes duels en dit is samen met nog twee clubs het meest van heel de competitie.

Laatste ontmoeting

In het vorige seizoen kwam FK Minsk als winnaar uit de strijd op eigen grond. De wedstrijd moest wat op gang komen en in de eerste helft vielen dan ook geen doelpunten. De thuisploeg liep vroeg in de tweede helft weg door de 1-0 te maken en de beslissing viel in de 72e minuut door de 2-0 van Minsk. Even later kreeg de club wel een rode kaart, maar dit zorgde niet voor problemen.

FK Minsk – Torpedo-BelAZ Zhodino tip

De teams doen het allebei niet slecht dit seizoen. Torpedo staat hoger op de ranglijst, maar de verschillen zijn nog altijd klein. De club speelde twee keer op rij gelijk, terwijl FK Minsk in de vorige speelronde weer wist te winnen. Vorig jaar ging Minsk er met de winst vandoor in eigen huis, maar de tip is dit keer dat de ontmoeting eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling van FK Minsk – Torpedo-BelAZ Zhodino heeft een quote van 2.85.

FK Minsk – Torpedo-BelAZ Zhodino Wit-Rusland Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst FK Minsk: 2.55
Gelijkspel: 2.85
Winst Torpedo-BelAZ Zhodino: 2.65