Wedstrijd: FK Isloch – FK Slutsk, Vysjejsjaja Liga
Aanvang: Zondag 5 april 2020, 17.00 uur
Beste wedtip: Winst FK Isloch
Bookmaker: Toto
Quote: 1.73

De Wit-Russische competitie is nog jong, want de teams gaan zich opmaken voor de derde wedstrijd van het seizoen. In deze speelronde ontvangt FK Isloch, dat de eerste twee duels won, FK Slutsk dat zesde staat. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op FK Isloch – FK Slutsk.

Goede start van het seizoen

FK Isloch is goed begonnen aan het nieuwe seizoen van de Vysjejsjaja Liga. De club won de eerste twee wedstrijden, waardoor het nu op de derde plek staat. Er zijn maar drie andere teams die dit ook wisten te bewerkstelligen. Vorig seizoen eindigde FK Isloch als nummer vijf in de Wit-Russische Premier League en dat zal dit jaar weer minimaal de doelstelling zijn. Het is dus belangrijk dat de club deze lijn weet vast te houden.

In de eerste twee wedstrijden liet FK Isloch zien dat het de zaakjes op orde heeft in de achterhoede, want de club hield al twee keer de nul. Het won namelijk twee keer met 1-0 in eigen huis. De enige club die er ook in slaagde om geen goals tegen te krijgen, is Tarpeda-BelAZ dat vierde staat.

Middenmoter

FK Slutsk is een echte middenmoter, want het eindigde de laatste jaren tussen de zevende en twaalfde plaats. De club begon dit seizoen goed met een 3-1 overwinning op FK Slavia-Mozyr. In deze wedstrijd benutte Slutsk twee strafschoppen en Slavia-Mozyr scoorde ook vanaf elf meter. Een week later ging het een stuk minder bij FK Slutsk, want de club verloor met 0-1 van Dinamo Brest.

Door de drie behaalde punten staat Slutsk momenteel op de zesde plek en dit is een plaatsje hoger dan waar het de laatste jaren eindigde. De competitie is nog jong en de verwachting is dan ook dat de club weer richting de echte middenmoot zakt later in dit jaar.

Topscorers van beide teams

De man met de meeste goals aan de zijde van FK Isloch is Momo Yansane. De 22-jarige aanvaller was erg belangrijk in de eerste twee duels, want hij maakte in allebei de wedstrijden één goal, waardoor zijn team twee keer met 1-0 won.

FK Slutsk heeft ook al een speler met twee doelpunten achter zijn naam in dit seizoen en dit is Artyom Serdyuk. De aanvaller maakte beide goals in de eerste wedstrijd van het seizoen, om zijn club zo naar een 3-1 overwinning te leiden.

Laatste onderlinge ontmoeting

De teams kwamen elkaar vorig jaar voor het laatst tegen op 21 april voor een competitieduel. FK Slutsk kwam aan het einde van de eerste helft met 1-0 voor, maar in de tweede helft vocht FK Isloch zich terug. De club was in het restant van de wedstrijd veel sterker en won daardoor uiteindelijk met 1-3. Dit keer wordt Isloch ook als favoriet gezien, want een overwinning van deze club heeft een quote van 1.73, terwijl een zege van Slutsk een quotering van 4.80 oplevert.

FK Isloch – FK Sloetsk tip

De competitie is pas net begonnen en het moet dus nog blijken welke teams daadwerkelijk gaan meedraaien in de top. Isloch won de eerste twee wedstrijden en liet zien dat het over een sterke achterhoede beschikt. Slutsk wist alleen het eerste duel te winnen, want in het tweede duel ging het fout. Isloch draait ook vaak hoger mee in de Wit-Russische competitie. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat deze club wint en deze voorspelling van FK Isloch – FK Sluts heeft een quote van 1.73.

FK Isloch – FK Slutsk Vysjejsjaja Liga wedden

Quotes bij Toto
Winst FK Isloch: 1.73
Gelijkspel: 3.20Winst
FK Slutsk: 4.80