18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FK Haugesund – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 8 augustus 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: FK Haugesund – PSV, Europa League kwalificatie
Aanvang: donderdag 8 augustus 2019, 19.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.98

De nummer twee van de Eredivisie van vorig seizoen is aangewezen op de voorrondes van de Europa League, waarin het afreist naar Noorwegen. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel FK Haugesund – PSV.

Uitschieters

FK Haugesund is normaliter niet bepaald een hoogvlieger in de Noorse Eliteserien. In 2009 promoveerde de club als kampioen van de Adeccoligaen naar het hoogste niveau. Haugesund eindigde bijna alle seizoenen sindsdien tussen plek 6 en 12. Driemaal waren er hoge uitschieters, in 2013 (plek 3), 2016 (plek 4) en 2018 (plek 4). In de seizoenen 2014/15 en 2017/18 overleefde Haugesund telkens de eerste voorronde van de Europa League, alvorens in de tweede ronde uitgeschakeld te worden.

Deze jaargang won Haugesund eerst van Cliftonville uit Noord-Ierland, waarna de Noren over twee duels te sterk waren voor Sturm Graz. Met nog twee voorrondes voor de boeg hoopt de Noorse ploeg nu de groepsfase van de Europa League te halen. De bekendste spelers zijn Christian Grindheim (ex-Heerenveen) en Martin Samuelsen (ex-VVV). In vier van de laatste vijf wedstrijden van Haugesund wisten beide ploegen te scoren, wat een tip voor je voorspelling kan zijn. Wedden dat dit ook nu gebeurt geeft je een quote van 1.98.

Spannend

De komende weken worden nog spannend voor PSV. Zo moet de groepsfase van de Europa League gehaald worden, maar de eerste duels van het seizoen geven weinig hoop. Tegen FC Basel werd nog met 3-2 gewonnen, maar in Zwitserland werd het 2-1. Ajax was in de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 2-0 te sterk. Daarnaast leverde ook de eerste speelronde van de Eredivisie geen overwinning op voor Mark van Bommel en zijn spelers. Uit bij promovendus FC Twente werd met 1-1 gelijkgespeeld.

Door het mislopen van de Champions League is er een grote kans dat spelers als Steven Bergwijn en Hirving Lozano vertrekken. Vooral die laatste lijkt al onderweg naar de uitgang, nadat hij 90 minuten op de bank zat tegen FC Twente. Voorlopig is het de Eindhovenaren nog niet gelukt om de nul te houden dit seizoen, na vier officiële wedstrijden. Tip: je kunt wedden dat dit tegen de Noren wel lukt. Die voorspelling heeft een quote van 2.05.

Onderlinge resultaten

De wedstrijd FK Haugesund – PSV stond nog nooit in officieel verband gepland.

Teamnieuws

FK Haugesund heeft problemen in de defensie. Verdedigers Dennis Horneland, Ben Karamoko en Alexander Stölas zijn alle drie geblesseerd.

PSV-doelman Lars Unnerstall is er niet bij, net als aanvaller Sam Lammers. Coach Mark van Bommel heeft ervoor gekozen Derrick Luckassen niet mee te nemen naar Noorwegen.

FK Haugesund – PSV tip

FK Haugesund – PSV is een wedstrijd die simpel klinkt voor de Eindhovenaren maar onderschatting ligt op de loer. Het is belangrijk te zien dat Haugesund in twaalf van de laatste dertien duels heeft weten te scoren. PSV heeft daarnaast ook niet de sterkste defensie, wat je in de gaten kunt houden voor je voorspelling. Tip: wedden op ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.98.

FK Haugesund – PSV Europa League kwalificatie wedden

Quotes bij Toto

Winst FK Haugesund: 6.25
Gelijkspel: 4.20
Winst PSV: 1.49