18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FK BATE Borisov – FK Slutsk voorspelling – wedden, quotes en tip 16 mei 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: FK BATE Borisov – FK Slutsk, Premier League Wit-Rusland
Aanvang: Zaterdag 16 mei 2020, 18.00 uur
Beste wedtip: Beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.95

FK BATE Borisov heeft de koppositie van FK Slutsk overgenomen in de vorige speelronde van de Wit-Russische Premier League. Dit keer staan de teams lijnrecht tegenover elkaar om uit te maken wie de sterkste is. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op FK BATE Borisov – FK Slutsk.

Terug op vertrouwde plek

Sinds 2006 is er ieder jaar één grote titelfavoriet in de Wit-Russische Premier League en dat is BATE Borisov. De club mocht zich vanaf dat jaar tot en met 2018 de kampioen noemen, maar vorig seizoen maakte Dinamo Brest daar een einde aan. Dat neemt niet weg dat BATE ook nu weer de gedoodverfde favoriet is. Na een moeizame start lijkt de club alles weer op de rit te hebben en het nam vorige week dan ook weer de koppositie over.

De club uit Borisov won in de afgelopen drie wedstrijden van Gorodeya, Neman Grodno en Smolevichi. Het deed dit ook telkens met twee doelpunten verschil en in totaal maakte BATE tien goals in die duels. De koploper heeft met zestien goals tot nu toe ook het vaakst gescoord in dit seizoen van de Vysjejsjaja Liga.

Tweede nederlaag van het seizoen

Slutsk verloor vorige week van Energetik-BGU Minsk en dit was de tweede nederlaag van het seizoen. Dit betekende ook dat het de koppositie verloor aan BATE Borisov. Het verlies kwam toch wel als een verrassing, want Slutsk was al vijf wedstrijden ongeslagen. Het heeft nu zestien punten en bij een overwinning op BATE is het dus weer koploper.

De club staat zaterdag voor een enorme test, want het speelde tot nu toe eigenlijk pas tegen drie topteams en twee van die drie duels werden verloren. Slutsk moet daarom tegen BATE laten zien dat het is opgewassen tegen de top van Wit-Rusland.

Kans voor Nemanja Milić?

Vorige week maakte Nemanja Milić zijn entree in de 71e minuut bij een 3-3 stand. De aanvaller van BATE Borisov zorgde ervoor dat zijn team uiteindelijk met 3-5 won door twee keer te scoren. Het zou dus zomaar kunnen dat hij dit keer een kans krijgt of eerder invalt dan gebruikelijk.

Verschil vaak te groot

Momenteel staan de teams op plek één en twee van de Vysjejsjaja Liga, maar in onderlinge duels is het verschil vaak erg groot. BATE Borisov won de laatste vijf wedstrijden die het tegen FK Slutsk speelde. De laatste twee ontmoetingen gingen allebei met drie doelpunten verschil naar de koploper, 3-0 en 0-3. Een zege van de club uit Borisov levert dit keer een quote van 1.27 op.

FK BATE Borisov – FK Slutsk tip

De clubs hebben allebei zestien punten en zijn daarmee de huidige nummers één en twee van Wit-Rusland. Het lijkt erop dat BATE het gevoel weer heeft te pakken, en daarom is de koploper de favoriet in deze wedstrijd. De club krijgt nog wel teveel doelpunten tegen en daarom is ‘beide teams scoren’ de beste wedtip bij deze wedstrijd. Deze voorspelling van FK BATE Borisov – FK Slutsk heeft een quote van 1.95.

FK BATE Borisov – FK Slutsk Premier League Wit-Rusland wedden

Quotes bij Toto
Winst FK BATE Borisov: 1.27
Gelijkspel: 4.95
Winst FK Slutsk: 7.85