18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – Willem II voorspelling – wedden, quotes en tip 8 maart 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Feyenoord – Willem II, Eredivisie
Aanvang: zondag 8 maart 2020, 14.30 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.50

Gaat de thuisploeg aanhaken bij de nummers een en twee of verrassen de bezoekers? Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Feyenoord – Willem II.

Energie

Zicht op de eerste twee plekken en als klap op de vuurpijl een plek in de finale van de KNVB Beker. Hoe anders zag de wereld van Feyenoord er eerder dit seizoen uit, toen Jaap Stam aan de kant werd geschoven.

Zijn opvolger Dick Advocaat heeft voor nieuwe energie gezorgd in De Kuip. Zoon van Feyenoord Justin Bijlow is de vaste keuze onder de lat, Marcos Senesi is tot bloei gekomen en Leroy Fer blijkt een uitstekende aanwinst.

De grootste winst is misschien wel de winterse transfer van Robert Bozeník. De Slowaakse spits werd overgenomen van MSK Zilina en moest voor concurrentie zorgen voor de Deen Nicolai Jörgensen (momenteel geblesseerd). Dit deed hij met verve.

Bozeník maakte tegen PEC Zwolle (3-4) en Fortuna Sittard (2-1) de winnende treffer en was ook trefzeker in de beker tegen NAC Breda. Dit kun je als tip voor je voorspelling gebruiken. Wedden op een goal van Bozeník en winst van Feyenoord geeft je een quote van 2.65.

Compliment

Succes went. Voor een club als Willem II zou dat eigenlijk nooit mogen gelden. Maar het is enorm knap wat de Tilburgers dit seizoen voor elkaar weten te boksen.

Onder bevliegende leiding van de ervaren Adrie Koster heeft de club de gehele Eredivisie weten te verrassen en lang hield Willem II gerenommeerde clubs als PSV en Feyenoord achter zich in de rangschikking. Dat is nu voorbij, maar alsnog staan Koster en zijn mannen fier op de vijfde plaats.

Dat er de laatste tijd minder gesproken wordt over Willem II is eigenlijk het grootst denkbare compliment voor de formatie. Het wordt niet eens meer als zo’n grote verrassing gezien dat Willem II goed presteert.

De laatste vier uitduels leverden veel goals op, bij sc Heerenveen (1-2), AZ (1-3), PSV (3-0) en FC Emmen (4-2). Tip: je kunt opnieuw wedden op minimaal drie doelpunten. De voorspelling ‘meer dan 2,5 goals’ geeft een quote van 1.51.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden is Feyenoord ruim in het voordeel. De Rotterdammers wonnen vier van de laatste zes duels, speelden er één gelijk en verloren de laatste. Het doelsaldo is met 17-5 ruim in het voordeel van de thuisploeg. De laatste Feyenoord – Willem II was in maart 2019 en eindigde in 2-3.

Teamnieuws

Weinig nieuws bij Feyenoord. Luis Sinisterra en Nicolai Jörgensen zijn er niet bij. Opnieuw mogen Ridgeciano Haps en Robert Bozeník uitkijken naar een basisplek in de aanval.

Bij Willem II zijn er drie afwezigen. Fernando Lewis, Freek Heerkens en Mike Trésor Ndayishimiye doen niet mee. Vooral die laatste twee zullen gemist worden. Miquel Nelom en Görkem Saglam vervangen hen.

Feyenoord – Willem II tip

Feyenoord – Willem II: de bezoekers zijn de ware reuzendoders van dit seizoen, met zeges op Ajax en AZ. Toch mag van Feyenoord een mooie prestatie verwacht worden, zeker in het eigen stadion. Tip: wedden op de voorspelling ‘Feyenoord wint’ met een quote van 2.20 bij Toto.

Feyenoord – Willem II Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.50
Gelijkspel: 4.60
Winst Willem II: 6.05