Wedstrijd: Feyenoord – Willem II, Eredivisie
Aanvang: Zaterdag 16 maart 2019, 19.45 uur
Beste wedtip: Winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 1.25

Feyenoord staat derde en voelt de hete adem van AZ in de nek. Het speelt zaterdag tegen Willem II, dat nog een paar plekken wil stijgen om op die manier kans te hebben op Europees voetbal. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Feyenoord – Willem II.

Derde plaats

Feyenoord gaat tot het einde van het seizoen met AZ uitvechten wie er als derde eindigt in de Eredivisie. De Rotterdammers staan nog drie punten voor op de club uit Alkmaar en kunnen zich dus geen misstap veroorloven. De bookmakers verwachten dat Feyenoord deze week gewoon drie punten pakt, want een overwinning van de Rotterdamse club heeft zaterdag een quote van 1.25.
De laatste weken is Feyenoord niet bepaald in vorm, want het won maar één van de laatste vijf wedstrijden die het speelde. Het afgelopen weekend kwamen de Rotterdammers niet verder dan een gelijkspel. Uit bij Vitesse kwamen ze net voor rust op een 0-1 voorsprong, maar een aantal minuten na rust kwam de thuisploeg al weer terug tot 1-1. Dat was ook de gelijk de einduitslag van de wedstrijd.

Kansen op Europees voetbal

Fran Sol leek moeilijk te vervangen en daardoor was het afwachten hoe het met Willem II zou gaan na zijn vertrek. De Tilburgse ploeg doet het op zijn zachtst gezegd best aardig. Willem II bereikte onlangs de finale van de KNVB Beker door AZ uit te schakelen met penalty’s. Timon Wellenreuther was de gevierde man aan Tilburgse zijde. Hij pakte namelijk drie strafschoppen en hielp zijn ploeg daardoor aan een plek in de finale.
Willem II doet het in de Nederlandse competitie ook niet onaardig. Vorig weekend won de club nog van De Graafschap met 3-2 en daardoor is er nog uitzicht op de play-offs voor Europees voetbal. De kans dat Willem 2 zaterdag wint is echter niet heel groot. Een overwinning van de Tilburgers heeft zaterdag een quote van 9.80. De club uit Tilburg kan natuurlijk ook nog via de KNVB Beker een ticket bemachtigen voor de Europa League.

Laatste ontmoeting

In oktober 2018 troffen de ploegen elkaar voor het laatst in de Eredivisie. Feyenoord had toen de overhand, maar kon toch niet echt in het spel komen. De wedstrijd bleef erg lang op 0-0 steken en het was uiteindelijk een penalty die de ban brak. Steven Berghuis benutte de strafschop, daardoor kwam Feyenoord op een 0-1 voorsprong. Toch gingen de Rotterdammers niet met drie punten naar huis. Fran Sol schoot de Tilburgse ploeg in de 85e op gelijke hoogte en besliste daarmee de eindstand op 1-1. Dit keer heeft een gelijkspel een quote van 5.65 bij Toto.

Feyenoord – Willem II tip

Feyenoord staat momenteel op de derde plek en wil die graag vasthouden. De ploeg is weliswaar niet erg goed in vorm, maar lijkt zaterdag wel te gaan winnen in de eigen Kuip. Willem II is namelijk ook erg wisselvallig en is thuis een stuk sterker dan tijdens uitwedstrijden de laatste weken. De tip bij deze wedstrijd is dat Feyenoord wint. Deze voorspelling van Feyenoord – Willem II heeft een quote van 1.25.

Feyenoord – Willem II Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.25
Gelijkspel: 5.65
Winst Willem 2: 9.80