18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – Trenčín voorspelling – wedden, quotes en tip 16 augustus 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Feyenoord – AS Trenčín, Europa League voorronde
Aanvang: donderdag 16 augustus 2018, 20.30 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint en over 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.63

Na de met 4-0 verloren wedstrijd van Trenčín, zal Feyenoord alles op alles moeten zetten om nog kans te maken op een plaats in de Europa League. Hier de voorspelling voor Feyenoord – AS Trenčín met de beste tips en quotes om te wedden op de wedstrijd.

Wisselvallig begin van het seizoen

Het seizoen begon goed voor Feyenoord door het winnen van de Johan Cruijff Schaal. Na het winnen van die prijs ging het bergafwaarts. In het eerste onderlinge duel met Trenčín gingen de Rotterdammers verrassend met 4-0 onderuit. Zondag speelde de club de eerste competitiewedstrijd in de Eredivisie. Feyenoord moest op bezoek bij het gepromoveerde De Graafschap. Dat duel werd met 2-0 verloren en zo wisten de Rotterdammers zich niet te herstellen.

Feyenoord zal vanaf de eerste minuut van het duel met Trenčín op jacht gaan naar goals, omdat het verschil zo groot is na de eerste wedstrijd. Dat kan voor veel doelpunten gaan zorgen tijdens Feyenoord – AS Trenčín. Daardoor is de quote op meer dan 2.5 doelpunten niet zo hoog, namelijk 1.39 bij Toto.

Meerdere rondes doorgekomen

Trenčín moest beginnen in de eerste ronde van de kwalificatie voor de Europa League. De Slowaakse club versloeg Budućnost en speelde er gelijk tegen waardoor het doorging naar de volgende ronde. In de tweede kwalificatieronde van de Europa League was Górnik Zabrze de tegenstander. Trenčín won zowel uit als thuis van die club, waardoor de ploeg nu tegenover Feyenoord staat. De Slowaakse club staat zelfs al met een been in de volgende ronde van de kwalificatiereeks door de 4-0 overwinning in de thuiswedstrijd.

De bookmakers verwachten niet dat Trenčín uit wint bij Feyenoord. Wedden op de Slowaakse club levert een quote op van 8.80. Op een gelijkspel staat een quote van 5.50. Feyenoord is dus favoriet voor de winst, maar niet om door te gaan naar de volgende ronde.

Spelers om in de gaten te houden

Aan de kant van Trenčín was Antonio Mance de opvallendste speler in het eerste onderlinge duel. De aanvaller scoorde een hattrick en was daarmee erg beslissend tijdens de 4-0 overwinning.

Deze week kwam het bericht naar buiten dat Tony Vilhena naar Eintracht Frankfurt zou willen verkassen. Echter weigerde Feyenoord hem te verkopen aan de Duitse club. Het is dus afwachten of dit effect heeft op hem tijdens de wedstrijd.

Feyenoord – AS Trenčín tip

Feyenoord is duidelijk de favoriet voor de overwinning. De Rotterdammers zijn het ook aan de fans verplicht om te winnen. Trenčín zal er alles aan doen om de voorsprong te behouden. Een kleine nederlaag is dus ook goed voor de Slowaakse club. Feyenoord zal aanvallend spelen om het verschil juist goed te maken. De voorspelling bij Feyenoord – AS Trenčín is dat Feyenoord wint en dat er meer dan 2.5 doelpunten vallen in de wedstrijd. Op deze voorspelling staat een quote van 1.63 bij Toto.

Feyenoord – AS Trenčín Europa League voorronde wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.21
Gelijkspel: 5.50
Winst Trenčín: 8.80