18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – Heracles Almelo voorspelling – wedden, quotes en tip 20 oktober 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Feyenoord – Heracles Almelo, Eredivisie
Aanvang: zondag 20 oktober 2019, 16.45 uur
Beste wedtip: winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 1.41

Feyenoord is bezig aan een slecht seizoen in de Eredivisie. Na negen speelronden staat het op de negende plek in de competitie. Nu ontvangen de Rotterdammers Heracles Almelo in de eigen Kuip. Dit is onze voorbeschouwing voor Feyenoord – Heracles Almelo.

In Europa naar behoren, maar in de competitie onder de maat

Feyenoord beleeft een zeer matig seizoen tot nu toe. Het staat met dertien punten uit negen wedstrijden op de negende plaats in de Eredivisie. Er werd pas drie keer gewonnen (van Willem II, FC Twente en ADO Den Haag). Daarnaast werd er vier keer gelijkgespeeld en twee keer verloren.

Het dieptepunt werd in de laatste wedstrijd tegen Fortuna Sittard bereikt. Na 46 minuten spelen keek Feyenoord in Sittard tegen een 4-1 achterstand aan. Het kwam uiteindelijk niet verder dan 4-2. Feyenoord liet zien dat je in drie dagen tijd volledig door het ijs kan zakken. Eerder die week wonnen de Rotterdammers namelijk met 2-0 van FC Porto, de kwartfinalist van de laatste Champions League-editie.

Er moet simpelweg worden gewonnen van Heracles om niet nog verder achterop te raken bij de subtop én top van de Eredivisie.

Het gaat steeds beter in Almelo

Bij Heracles gaat het steeds beter lopen. De Tukkers begonnen matig aan het seizoen, maar staan inmiddels op de zevende plaats. Er werd vier keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren. Dit resulteerde in een puntenaantal van veertien.

Afgelopen wedstrijd werd er met 2-0 gewonnen van FC Emmen. Het was een verdiende overwinning voor de ploeg van Frank Wormuth. Daarvoor had Heracles drie keer gewonnen (1-2 FC Groningen, 4-1 Willem II en 2-3 FC Twente) en één keer verloren (2-0 AZ).

Komende wedstrijd treft Heracles met Feyenoord een tegenstander die er mentaal niet zo goed voor staat. Mogelijk biedt dat kansen op een goed resultaat in Rotterdam.

Wat denken de bookmakers van Feyenoord – Heracles Almelo?

Ondanks het matige verloop van de competitie hebben de bookmakers het meeste vertrouwen in een overwinning van Feyenoord. Die weddenschap heeft een quotering van 1.41.

Een overwinning van Heracles staat gequoteerd op 6.20 en een gelijkspel op 4.75

Terug in de tijd

Feyenoord – Heracles Almelo stond twintig keer eerder op het programma. Heracles won pas één keer in de Kuip en Feyenoord al vijftien keer.

Vorig seizoen won Feyenoord thuis met 2-1 van Heracles.

Teamnieuws

Bij Feyenoord staat Sven van Beek nog altijd aan de kant met een enkelblessure.

Bij Heracles kan men geen beroep doen op Sebastian Jakubiak, Jesper Drost en Mohammed Osman.

Feyenoord – Heracles Almelo tip

De Rotterdammers hebben wat recht te zetten voor eigen publiek na de zeperd in Sittard. In de Europa League liet Feyenoord zien dat het wel degelijk goed kan voetballen. Met de wetenschap dat Heracles pas één keer eerder wist te winnen op bezoek bij Feyenoord, lijkt het wedden op een Rotterdamse overwinning toch de beste optie. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.41 bij Toto.

Feyenoord – Heracles Almelo Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.41
Gelijkspel: 4.75
Winst Heracles Almelo: 6.20