18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – Heracles Almelo voorspelling – wedden, quotes en tip 13 april 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Feyenoord – Heracles Almelo, Eredivisie
Aanvang: zaterdag 13 april 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint en beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 2.04

De thuisploeg vecht voor plek drie en de bezoekers willen plek vijf veroveren. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Feyenoord – Heracles Almelo.

Pijnlijk

Feyenoord was een tijdje de derde plek kwijt aan AZ, maar doordat de Alkmaarders gelijkspeelden op bezoek bij laagvlieger De Graafschap en Feyenoord zelf won van VVV-Venlo keerden de Rotterdammers terug op de derde stek. De achterstand van achttien punten op koplopers Ajax en PSV zal nog steeds als pijnlijk worden ervaren, maar het buiten de topdrie vallen zou nog pijnlijker zijn. Het doel is dus om in de laatste vijf wedstrijden de voorsprong van één punt op AZ vast te houden of uit te breiden.

Deze laatste wedstrijden vormen ook de afscheidstoernee van Robin van Persie. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal gaat stoppen deze zomer. Het is nog niet duidelijk of hij tegen Heracles kan spelen. Speelt hij niet, dan mag qua doelpunten veel verwacht worden van Steven Berghuis. Hij scoorde al negen keer en kwam tot elf assists tot nu toe. Tip: je kunt wedden op een doelpunt van Van Persie of Berghuis. De voorspelling dat die eerste scoort krijgt een quote van 1.50, voor Berghuis is dat 1.75.

Verrassing

Na het vertrek van John Stegeman als trainer van Heracles Almelo moest de nieuwbakken technisch directeur Mark-Jan Fledderus op zoek naar een nieuwe trainer. De Duitser Frank Wormuth werd ingevlogen en in zijn kielzog kwamen ook de Duitsers Janis Blaswich, Lennart Czyborra, Maximilian Rossmann, Stephen Sama en Alexander Merkel naar Almelo. Samen met de andere spelers vormen zij de verrassing van de Eredivisie tot nu toe. Vijf wedstrijden voor het einde staat Heracles op de zesde plaats.

Wedstrijden van Heracles zijn vaak spectaculair. Zowel qua doelpunten voor als doelpunten tegen staat Heracles op de achtste plek in de Eredivisie. In 29 wedstrijden vielen er 107 doelpunten in wedstrijden van de Almeloërs, gemiddeld 3,7 doelpunten per wedstrijd. Het kan dus een goede tip zijn voor je voorspelling om te wedden op veel doelpunten. ‘Meer dan 2,5 goals’ krijgt een quote van 1.25 en ‘meer dan 3,5 goals’ levert een quotering van 1.67 op.

Onderlinge resultaten

De laatste zes onderlinge wedstrijden bieden veel vertrouwen voor Feyenoord, die ze alle zes won. De heenwedstrijd van deze Feyenoord – Heracles Almelo eindigde in 0-2, door een eigen doelpunt van Janis Blaswich en een treffer van Jens Toornstra.

Teamnieuws

Jeremiah St. Juste en Robin van Persie worden langzaamaan weer fitter, maar het is nog onduidelijk of ze tegen Heracles kunnen spelen. Ridgeciano Haps viel vorige week geblesseerd uit en doet sowieso niet mee. Ook Justin Bijlow kan door een blessure niet meedoen.

Namens de bezoekers staan Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak en Tim van de Berg langs de kant met blessures. Ondertussen is de hoop van de club gericht op het aanvalstrio van Kristoffer Peterson, Adrián Dalmau en Brandley Kuwas, die alledrie mogelijk vertrekken deze zomer.

Feyenoord – Heracles Almelo tip

Beide ploegen willen deze editie van Feyenoord – Heracles Almelo gebruiken om hun plek op de ranglijst te verdedigen. Feyenoord is altijd sterk in eigen huis, maar beide teams weten wel wat het is om doelpunten te maken, wat je kunt gebruiken voor je voorspelling. Tip: wedden op ‘Feyenoord wint en beide teams scoren’ met een quote van 2.04 bij Toto.

Feyenoord – Heracles Almelo Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.24
Gelijkspel: 6.25
Winst Heracles Almelo: 8.75