18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – Hapoel Beër Sheva Europa League voorspelling – wedden, quotes en tip 22 augustus 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Feyenoord – Hapoel Beër Sheva, Kwalificatie Europa League
Aanvang: donderdag 22 augustus 2019, 19.30 uur
Beste wedtip: winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 1.47

Er zijn nog altijd drie Nederlandse clubs in de race voor een plaats in de groepsfase van de Europa League. Feyenoord is er een van. Het gaat het opnemen tegen Hapoel Beër Sheva uit Israël. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Feyenoord – Hapoel Beër Sheva.

Nog altijd zonder overwinning

Feyenoord zal niet met de grootste portie zelfvertrouwen toewerken naar het duel met de Israëlische club. Het gaat de Rotterdammers in de competitie namelijk niet bepaald voor de wind. Ze hebben weliswaar nog geen wedstrijd verloren, maar ze hebben er ook nog geen gewonnen. Er werd drie keer gelijkgespeeld. Op de eerste speeldag kwam Feyenoord met een punt tegen stadsgenoot Sparta nog goed weg (2-2). De Spangenaren kwamen namelijk tot twee keer toe op voorsprong en moesten de 2-2 pas in de vijfde minuut van de blessuretijd slikken. Een week later ging het juist voor Feyenoord mis in de slotfase van de wedstrijd. Op bezoek bij sc Heerenveen stond het lang met 0-1 voor, maar door een prachtig afstandsschot van Ibrahim Drešević werd het alsnog 1-1. Na de midweekse wedstrijd tegen Dinamo Tbilisi (1-1) wachtte in de eigen Kuip FC Utrecht. Ook nu konden de Rotterdammers niet overtuigen. Feyenoord kwam in de negende minuut op achterstand en via Ridgeciano Haps werd het nog 1-1.

Volgens de bookmakers is wedden op een gelijkspel van Feyenoord tegen Hapoel Beër Sheva echter niet de meest waarschijnlijke optie. Die weddenschap heeft namelijk een quotering van 4.15. Een overwinning van de Rotterdammers staat met 1.47 veel lager gequoteerd.

De weg was lang

Voor Hapoel Beër Sheva begon de weg naar de groepsfase van de Europa League al op 18 juli. Het Albanese Laçi was de eerste horde die genomen moest worden. In Albanië speelde het met 1-1 gelijk en in de return werd met minimaal verschil gewonnen: 1-0. Hierna volgde een dubbele ontmoeting met Kairat Almaty uit Kazachstan. In Israël werd er met 2-0 gewonnen, in Kazachstan eindigde het onbeslist: 1-1. Het Zweedse Nörkoping wachtte op Hapoel in de derde voorronde. In het heenduel werd het 1-1 en in eigen huis klaarde Hapoel de klus door met 3-1 te winnen.

In het seizoen 2017-2018 stond Hapoel voor het laatst in de groepsfase van de Europa League. Het zat toen in een groep met FC Lugano, FC Viktoria Pilsen en Steaua Boekarest. Hapoel eindigde onderaan in de groep met vier punten zes wedstrijden. Het won een keer, speelde een keer gelijk en verloor vier keer.

Ook in het seizoen 2016-2017 bereikte Hapoel de groepsfase van de Europa League. Nu is het bezig aan een lange weg om opnieuw actief te zijn in het Europese toernooi. Met Feyenoord treft het een goede tegenstander. De bookmakers zien een overwinning van Hapoel niet snel gebeuren. Die weddenschap heeft een hoge quotering van 6.25.

Onderlinge resultaten

Feyenoord – Hapoel Beër Sheva stond nog niet eerder als officiële wedstrijd op het programma.

Blessures

Bij Feyenoord zijn Nicolai Jørgensen, Justin Bijlow en Sven van Beek geblesseerd.

Bij Hapoel zijn een drietal spelers niet inzetbaar. Het gaat om de volgende namen: Maor Melikson, Hanan Maman en Miguel Vítor.

Feyenoord – Hapoel Beër Sheva tip

Voor Feyenoord is het seizoen in de Eredivisie slecht begonnen. Met het bereiken van de Europa League komt die start ineens in een heel ander daglicht te staan. Tegen Hapoel is Feyenoord op papier de betere ploeg. Het heeft daarnaast de steun van ‘Het Legioen’ en dus lijkt een Rotterdamse overwinning een realistische gedachte. De beste Feyenoord – Hapoel Beër Sheva tip is dan ook dat Feyenoord wint met een quotering van 1.47 bij Toto.

Feyenoord – Hapoel Beër Sheva Kwalificatie Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.47
Gelijkspel: 4.15
Winst Hapoel Beër Sheva: 6.25