Logo van online wedden bij bookmakers .nl

Wedtips en Nieuws


Feyenoord – FC Utrecht wedden, tips en quotes 15 april 2018

13 april 2018 / Maurice Krabbendam
Wedtips Eredivisie & Voetbal Nederland

Wedstrijd: Feyenoord – FC Utrecht, Eredivisie
Aanvang: 15 april 2018, 14.30
Beste wedtip: Feyenoord wint en beide ploegen scoren in de tweede helft
Bookmaker: Toto
Quote: 2.96

Feyenoord noteert de afgelopen weken monsterzeges in de Kuip. Is FC Utrecht het volgende slachtoffer of weet het te stunten in de Kuip?

Wisselvallige knokploeg

FC Utrecht is uiterst onvoorspelbaar. Het verlies bij Willem II is daar een recent voorbeeld van: de Domstedelingen gaven tegen de Tricolores een comfortabele voorsprong van 0-2 uit handen en verloren uiteindelijk met 3-2. Daarnaast werd een eclatante zege op Vitesse (5-1) afgewisseld met gelijke spelen tegen Heerenveen (2-2) en ADO Den Haag (3-3). FC Utrecht weet zich vaak terug te knokken na een achterstand. Zo sloeg de ploeg tegen Heerenveen en ADO Den Haag toe in blessuretijd, waarmee het in beide wedstrijden één punt redde.

Feyenoord swingt

Feyenoord voetbalt zoals we het kennen van vorig seizoen. Na het slippertje in Breda bij NAC, won Feyenoord al zijn wedstrijden. Excelsior (5-0), ADO Den Haag (4-0) en AZ (2-1) werden met een nederlaag de bus in gestuurd en op bezoek bij PEC Zwolle (3-4) en FC Twente (1-3) gingen de punten eveneens mee naar Rotterdam.

Onderlinge geschiedenis

De laatste ontmoeting tussen FC Utrecht en Feyenoord was een speciale wedstrijd voor de Feyenoord-aanhang. Niet vanwege het resultaat, maar vanwege de terugkeer van Robin van Persie. Hij wist het verschil toen nog niet te maken: in de modderpoel bij FC Utrecht werden de punten gedeeld (1-1).

De Rotterdammers komen van de laatste vijf ontmoetingen als winnaar uit de bus, maar een kat-in-het-bakkie was het nooit. Op bezoek in Utrecht werden de punten tweemaal gedeeld. In de Kuip won Feyenoord driemaal, maar nooit met ruime cijfers.

Geblesseerd en afwezig

Feyenoord mist zijn topscorer Steven Berghuis door een schorsing.

Aan de kant van FC Utrecht kan trainer Jean-Paul de Jong door een schorsing niet beschikken over Gyrano Kerk. Ayoub, die volgend jaar het tenue van Feyenoord draagt, kampt nog steeds met knieklachten en is daarom een twijfelgeval.

Feyenoord – FC Utrecht tip

Feyenoord bewijst de laatste jaren dat het thuis te sterk is voor FC Utrecht. Echter, de Domstedelingen verrassen wel vaker vriend en vijand dit seizoen en knokken zich vaak terug in de slotminuten. Tip: Feyenoord wint en beide ploegen scoren in de tweede helft, bij Toto te vinden met een quotering van 2.96.

Feyenoord – FC Utrecht Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.56
Gelijkspel: 4.15
Winst FC Utrecht: 5.03


Genoemde promoties zijn mogelijk alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Voorwaarden zijn van toepassing. Oudere promoties zijn mogelijk niet geldig meer. Voor details: zie website van de bookmaker. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur. Succes is niet gegarandeerd. Wed aub verantwoord. 18+

* Alle genoemde quoteringen werden aangeboden op het moment van publicatie. Quoteringen kunnen fluctueren. Bezoek de betreffende bookmaker voor de actuele quotes!football line


online-wedden-bookmakers.nl beoordeelt en vergelijkt doorlopend alle grote online bookmakers in Nederland.
Bookmakers | Wedden sites | Sportweddenschappen | Voetball wedden | Live wedden | Online wedden | Online bookmakers
Speel bewust 18+