18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – FC Porto voorspelling – wedden, quotes en tip 3 oktober 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Feyenoord – FC Porto, Europa League
Aanvang: Donderdag 3 oktober 2019, 18.55 uur
Beste wedtip: Winst FC Porto
Bookmaker: Toto
Quote: 2.12

Feyenoord verloor de eerste groepswedstrijd in de Europa League en aanstaande donderdag treft het weer een moeilijke tegenstander. Het speelt namelijk tegen de nummer één uit de poule: FC Porto. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Feyenoord – FC Porto.

Bewogen week

De week van Feyenoord begon erg slecht, maar eindigde toch nog goed. Donderdag haalde het een wedstrijd in tegen AZ en in dit duel gingen de Rotterdammers in de eigen Kuip met 0-3 ten onder. Drie dagen later zette het team dit enigszins recht door met 5-1 te winnen van FC Twente, dat zo goed aan dit seizoen begon. Door deze laatste overwinning steeg Feyenoord weer een aantal plekken en het staat nu op de zesde plaats in de Eredivisie.
Feyenoord startte het Europa League-seizoen, na een aantal succesvolle voorrondes, tegen Rangers in Schotland en deze wedstrijd was op sommige momenten erg rommelig. De Rotterdammers hadden wel veel meer balbezit, maar konden toch niet duidelijk de overhand nemen. Ze kwamen dan ook in de 23e minuut op achterstand en dit bleek later ook de enige goal van de wedstrijd, 1-0 voor Rangers dus. De bookmakers verwachten deze week weer een nederlaag voor Feyenoord, want een overwinning van de Nederlandse club heeft donderdag een quote van 3.20 en een zege van Porto 2.12.

Favoriet voor de eerste plaats

Porto wordt toch wel als favoriet gezien om groep G te winnen in de Europa League. Toch ging het in de eerste wedstrijd nog niet vanzelf tegen Young Boys, want het bleef tot aan de laatste minuten spannend. De Portugese club kwam in de zevende minuut al op voorsprong door een goal van Tiquinho Soares. Een paar minuten later was het alweer gelijk door een benutte penalty van Young Boys. Toch ging Porto rusten met een voorsprong, want het was weer Tiquinho Soares die het net wist te vinden. Deze spits zal het de defensie van Feyenoord zo moeilijk mogelijk gaan maken, dus deze speler moeten ze zeker in de gaten houden.
In de Portugese competitie gaat het ook vrij goed met Porto, maar toch staan ze slechts op de derde plek. Met achttien punten uit zeven wedstrijden sta je vaak gewoon bovenaan, toch deden Benfica en Famalicão het iets beter.

Geen gepuzzel voor beide trainers

Bij zowel Feyenoord als Porto zijn weinig blessures op het moment en ze hoeven hierdoor eigenlijk niets aan te passen. Bij de Rotterdammers is Sven van Beek al een tijdje geblesseerd en zijn terugkeer is nog niet aanstaande. Porto doet het ook al even zonder centrale middenvelder Sérgio Oliveira, die aan de kant wordt gehouden door een voetblessure. Dit waren niet de meest bepalende spelers bij hun clubs, dus het zal niets veranderen aan de speelstijlen.

Heel wat jaren terug in de tijd

De laatste keer dat Feyenoord en Porto elkaar troffen, dateert alweer van 2007. Toen ging het om een wedstrijd in een toernooi dat plaatsvond in Rotterdam. Dit duel eindigde destijds in een 0-0 gelijkspel, dus laten we hopen dat er deze keer meer te genieten valt. Mocht het deze keer toch weer in een gelijkspel eindigen, dan heeft dat een quote van 3.40.

Feyenoord – FC Porto tip

Feyenoord is nog erg wisselvallig dit seizoen en daar was de afgelopen week een goed voorbeeld van. Porto speelt wel constant en haalt goede resultaten, waardoor het donderdag ook de beste papieren heeft voor de zege. De tip bij deze wedstrijd is dat Porto wint en deze voorspelling van Feyenoord – FC Porto heeft een quote van 2.12.

Feyenoord – FC Porto Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 3.20
Gelijkspel: 3.40
Winst FC Porto: 2.12